Reisnieuws

Winnaars bekend!

Gepubliceerd: 01 sep 2012
0

Unieke Win-Actie Zuid-Afrika. Tijdens de zoektocht naar nieuw schrijftalent voor de campagne van Droomplekken.nl en South African Tourism hebben honderden mensen een poging gewaagd om één van de drie felbegeerde plaatsen op de reis naar Zuid-Afrika te winnen.

Columbus Travel
Columbus Travel

De verschillende social media hebben hun werk gedaan en vele leuke verhalen zijn bij ons binnen gekomen. Veel landen passeerden de revue waarbij de schrijvers hun ervaringen deelden. Enkele quotes uit verschillende verhalen waren: ‘Het bestaat nog. Een land waar je geen mobiel bereik hebt. Waar je minimaal een half uur moet wachten voordat je in je Hotmail-inbox zit. Waar geen enkele pinautomaat is of ‘Ik ben verliefd. Maar mam, maak je geen zorgen! Ik heb geen Zuid-Amerikaanse macho aan de haak geslagen of mijn hart verloren aan mijn tangoleraar. Nee, ik ben gevallen voor de charmes van Buenos Aires!’. Ook Corno van den Berg is erg enthousiast: ‘Overweldigend, minder kan ik er niet van maken.

De honderden inzendingen zijn veel meer dan verwacht. Terwijl het drie weken lang enthousiaste reacties en vooral complimenten voor de actie regende. Op reis met een reisjournalist vinden veel mensen leuk; een ideale manier om te reizen en te werken. Al bleek het gestelde maximum van 250 woorden voor diverse inzenders lastig, maar het lukte iedereen toch.

'Dit soort leuke fragmenten uit de inzendingen deden ons goed en laten ons zien hoeveel potentiële reisjournalisten er nog rondlopen. Op dit moment lezen we nog even verder want de winnaars worden binnenkort bekend gemaakt', aldus Mies Hofman. Wellicht ben jij één van de gelukkigen die mee gaat naar Zuid-Afrika! Kijk daarom snel op www.droomplekken.nl/nieuws/reisjournalisten-voor-win-actie-naar-zuid-afrika-bekend

De te winnen reis:

Tijdens de reis die onder leiding van Corno van den Berg zal plaats vinden zullen de 3 winnaars een spoed curcus reis journalistiek krijgen. Hoe schrijf je een goed artikel waarbij veel uiteenlopende ervaringen goed in elkaar overlopen.
De reis gaat naar de Karoo in de Westkaap provincie en naar de Kalahari in de Noordkaap provincie. Het zal een mix worden van interactie met de lokale bevolking, prachtige omgevingen en safari op verschillende manieren. Je kan denken aan een township tour waarbij je de lokale mensen echt te spreken krijgt en waar je met hen zal koken, de Swartbergpas met zijn indrukwekkende vergezichten, een meerkat safari waarbij je de kleine diertjes in hun natuurlijke omgeving in actie zal zien en natuurlijk de Kalahari safari op zoek naar de beroemde ‘kalahari leeuw’. Deze ervaringen zullen onvergetelijk zijn en moeten een mooi verhaal opleveren.
Elke deelnemer krijgt één publicatie in de Metro of Columbus Magazine of Droomplekken.nl
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.