Reisnieuws

6 Extreme reizen die je grenzen verleggen

Gepubliceerd: 24 aug 2012
0

Durf jíj het aan om je fysieke en psychische grenzen te verleggen? 6 extreme reisspecialisten geven je een duwtje in de juiste richting.

Columbus Travel
Columbus Travel

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Tekst Mariska van Brederode , Daphne Damiaans en Jussi Megens

'Op de motor wordt je één met de natuur, je maakt onderdeel uit van het landschap. De geuren, kleuren, de textuur van je ondergrond, je ervaart zelfs de veranderingen en hoogteverschillen'.
Edwin:'Onlangs bij een reis door Nepal zat ik vlak achter een bus die plotseling remde. Ik kon kiezen, vol erop of links uitwijken. Ik koos het laatste maar een uitstappende passagier kon ik niet meer ontwijken. Hij bleef ongedeerd, ik belande in de greppel'. De rest van de tocht legde Edwin af met flinke rugpijnen, eenmaal terug bij het thuisfront bleek hij drie botten in de onderrug gebroken te hebben.

'Dat soort dingen gebeuren ook! Bij een tocht door India hebben we drie weken lang geen enkel akkefietje gehad, maar er zijn ook reizen waarbij elke drie dagen wel iets kapot gaat, een band, een accu. Op 27 oktober 2010 organiseren wij eenmalig de Marokko Extreme, een uitdagende offroad tocht voor motorrijders met veel ervaring. Om flexibel om te kunnen gaan met alles wat Marokko te bieden heeft zal men de gehele trip (15 dagen) kamperen. Onze grens ligt bij de veiligheid van de klanten, we letten daarbij op de jaargetijden en de situatie in het land. We gaan alleen als het echt veilig is' (...)

Lees het volledige artikel in Columbus Magazine Editie 23

Klik om te kijken of de papieren editie of de digitale editie nog beschikbaar is. 

 

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.