Reisnieuws

Win 2 vliegtickets naar Panama

Gepubliceerd: 30 aug 2012 0
Actie – Een nieuw maandthema in september met eenmalig fantastische prijzen! Dit keer in het teken van NBBS Reizen. Upload vanaf 1 september t/m 30 september 2012 foto's van 'Ontmoetingen'.Deze ontmoetingen (mag zowel met mensen als met dieren, gebouwen etc. zijn) moeten in één van de landen hebben plaatsgevonden, die NBBS Reizen op haar website aanbiedt. Ga naar nbbs.nl en bekijk hier welke landen dit zijn. Heb jij leuke, originele, mooie 'Ontmoetings'- foto's van goede kwaliteit? Upload deze dan op Reisreporter.nl onder het maandthema. Heb je tóch een foto ge-upload uit een land dat niet op de website van NBBS Reizen wordt aangeboden, dan zal deze niet in behandeling worden genomen.Doe mee en win fantastische prijzen!

Hoofdprijs: 2 KLM-vliegtickets naar Panama.

Troostprijs 1: 10x een reischeque ter waarde van € 100. De reischeques zijn te besteden bij NBBS Reizen.

Troostprijs 2: 15x een reischeque ter waarde van € 50. De reischeques zijn te besteden bij NBBS Reizen.Er zal van de winnende foto's een Top-10 worden samengesteld, die als een special op onze site wordt gepubliceerd.Wat zijn de voorwaarden?

- Je kunt alleen deelnemen, als je een Reisreporter account hebt. Nog geen lid? Meld je dan snel aan en klik hier.- Lees hier de spelregels alvorens je een foto upload en blijf je hieraan houden!- Ga naar nbbs.nl en bekijk de landen waar je met NBBS Reizen naartoe kunt reizen, om hiervan een foto up te loaden. Overige landen die niet op nbbs.nl voorkomen worden niet in behandeling genomen.- Upload een foto (max. 4MB, jpg, RGB) Let op: deze foto moet liggend zijn!- Eerder upgeloade foto's op Reisreporter.nl zijn toegestaan. Het is verboden om de foto opnieuw up te loaden; kies daarom op de bewerkpagina voor de button 'Doet mee aan het maandthema' en druk op 'Opslaan'. De bewerkpagina bereik je via het potloodje onder de foto op je foto-overzichtspagina. Wil je een foto die al eens aan het maandthema heeft meegedaan, opnieuw inzenden voor een nieuw maandthema? Ga dan naar de bewerkpagina, vink de actiebutton uit en sla op. Ga vervolgens wederom naar de bewerkpagina en vink de actiebutton opnieuw aan.NB: foto's die eerder geupload zijn en via de bewerkpagina ingezonden worden, zullen vaak niet worden getoond op de eerste pagina van het maandthema, maar een aantal pagina's verderop staan. Geen zorg, je foto is gewoon ingezonden en wordt gezien door de jury.- Geef een duidelijke omschrijving waar de foto is genomen met eventuele tips en uitleg.- Bij deelname geeft de Reisreporter toestemming aan NBBS Reizen voor het gebruik van tekst en foto's voor promotionele doeleinden.- De prijzen worden niet in contant geld uitgekeerd.- Bij de vliegtickets zijn luchthavenbelasting en brandstofheffing niet inbegrepen.- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Formentera: fietsen en hiken op Ibiza's kleine zusje

De meeste toeristen bezoeken Formentera voor maar één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, groene fiets- en wandelpaden die alle uithoeken van het eiland met elkaar verbinden.

De meeste toeristen bezoeken Formentera voor maar één reden: de heerlijke stranden. Maar wij kunnen er nog wel een paar opnoemen: de Rutas Verdes, gro...

Door: Tom Aussems
Dit is het échte IJsland buiten de gebaande paden

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze video krijg je alvast een voorproefje!

Onze onverschrokken reporters Tim en Tom ontdekten de meest fantastische plekken die voor doorsnee bezoekers aan IJsland off-limits zijn. In deze vide...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.