Reisnieuws

Winactie gesloten!

Gepubliceerd: 23 jul 2012
6

Meedoen kon t/m 20 juli. De winactie is reeds gesloten! Houd de website goed in de gaten, want tussen 6 en 17 augustus zal de winnaar bekend worden gemaakt!

Columbus Travel
Columbus Travel
Tot op de laatste dag kreeg de redactie nog heel wat inzendingen binnen en is het nu de taak deze volledig door te nemen. Wie zal de gelukkige winnaar zijn? We houden de spanning er nog even in...


Verdwalen in de neonjungle van Tokyo of de Zen-tuinen van Kyoto. Skiën in de Japanse Alpen of zwemmen met reuzenmanta’s bij de koraalriffen van Okinawa. In een hogesnelheidstrein met driehonderd kilometer per uur van stad naar stad suizen of urenlang in heetwaterbronnen uitpuffen. Op boeddhistische bedevaart naar de 88 tempels van het eiland Shikoku of op culinaire pelgrimstocht naar de beste sushirestaurants van Osaka. Met zijn kleine vierduizend eilanden biedt Japan een oneindige hoeveelheid onvergetelijke reiservaringen. Dat je daarvoor niet een fortuin hoeft uit te geven, ga jíj bewijzen. Hoe haal je alles uit je yen? Bedenk een originele, prijsbewuste reis door Japan en ga voor Metro en reismagazine Columbus op reportage!

Wat moest je doen?

Stap 1: word nú lid van de online Columbus Community. Schrijf je hier in!

Stap 2: Motiveer via reisreporter@columbusmagazine.nl waarom jij de juiste persoon bent om voor ons op reis te gaan. Stuur je motivatie met in het onderwerpveld van de mail ZEN + je eigen Reisreporter gebruikersnaam. (Voorbeeld: ZEN - Sjaakie)Neem de volgende ZEN RULES mee in je motivatie:

Zakgeld: de vliegtickets worden door Cathay Pacific ter beschikking gesteld, wij regelen een auto en geven je zakgeld mee. Eenmaal in Japan moet je je eigen boontjes doppen. Overtuig ons hoe je met bescheiden middelen een topreis kunt maken.
Ervaar: we zijn op zoek naar een koppel. Jullie willen de ideale route met elkaar én onze lezers delen. Geef aan waarom jullie het ideale team zijn en welke kernkwaliteiten jullie geschikt maken voor deze bijzondere reis.
Navigeer: tenminste één van jullie heeft een rijbewijs want jullie krijgen een auto mee. Bij terugkomst beschrijven jullie in geuren en kleuren de ideale reisroute (de Columbus-trail) waarmee de lezers van Columbus en Metro in jullie voetsporen kunnen treden.


Voorwaarden

- Motivatie bevat max. 1000 woorden met eventueel een reisprogramma erbij
Vermeld onderaan je motivatie: je Reisreporter gebruikersnaam, leeftijd, adres, postcode, woonplaats + telefoonnummer
- Deelnemers moeten min. 20 jaar of ouder zijn en min. 2 jaar in bezit zijn van een geldig rijbewijs
- Winnaar is zelf verantwoordelijk voor de borg van de huur auto. Winnaar moet hiervoor in bezit zijn van een creditcard
- De prijs bevat retourtickets Amsterdam - Kyoto/Tokio en is niet inwisselbaar voor geld


- De winnaar dient zelf een verzekering en eventuele vaccinaties te regelen en te betalen
- Je moet in de maand september 2012 beschikbaar zijn, lengte van de reis en het exacte budget wordt ter zijner tijd met de winnaars besproken
- Winnaars doen na afloop binnen 4 weken verslag van de reis
- Bij deelname geeft Reisreporter toestemming aan Metro voor het gebruik van tekst en foto's voor eventueel promotionele doeleinden
- Medewerkers van Metro en Uitgeverij Columbus zijn uitgesloten van deelname
- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

Leuke winactie, LIKE ons op dan ook op Facebook Reismagazine Columbus & Facebook Columbus-Reisreporter

Over Columbus
Met schitterende fotografie, persoonlijke verhalen, bijzondere bestemmingen en praktische tips is Columbus het toonaangevende reismagazine van Nederland. Op de reiscommunity van Columbus delen reizigers hun tips, blogs en foto’s. Ontdek ook de wereld buiten de gebaande paden en word abonnee.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

Rikko

Door: Rikko • Geplaatst op

Sandra en ik melden ons ook aan! Wat een geweldige uitdaging! Voor ons en voor Japan!

mvanaesch

Door: mvanaesch • Geplaatst op

Veeeeeet! Ik ga ervoor :-) Als multimediajournalist maar ook zeker als antropoloog een interessant land, vol bizarre tegenstellingen. Bring it on! Bring it on!

cdehaas

Door: cdehaas • Geplaatst op

Wauw! Wat n super leuke actie!! Ben gelijk actief aan de slag gegaan, want hier bestaat geen twijfel over: dit moeten wij gaan winnen!!! Heb de halve wereld afgereisd maar nog niet de kans gehad om op ontdekkingstocht door Japan te gaan...en dat terwijl dit land vd zon hoog op mijn verlanglijstje staat. Ik geloof niet in toeval, deze actie is voor ons geschreven ;-))) Japan, here we come ...:-)!!! Groetjes Claudia... X

Misterjapan1991

Door: Misterjapan1991 • Geplaatst op

Wauw dit lijkt ons echt een klus voor ons! Wij zijn enorme Japan liefhebbers...

We hebben best wat afgereisd, en ook in Japan zijn we al een keer geweest. Al 4 jaar studeren we de taal en we hebben ook regelmatig contact met iemand die in Tokyo bij de Nederlandse ambassade werkt. Omdat we goeie contacten hebben in verschillende steden denken wij dat we daardoor erg goedkoop toch heel veel kunnen zien. Vorige keer hadden we bijvoorbeeld bij een walvis restaurant gegeten, dat doen maar weinig toeristen denken we.

Vooral de levenskwaliteit tot in de kleinste details fascineerde ons. Alles is tot in de puntjes verzorgd en niets wordt daar aan het toeval overgelaten. Zelfs na een typhoon ruimt iedereen direct de kapot gewaaide paraplu's op, ivm gevaar voor scherpe objecten.

Wij kijken er erg naar uit om dit keer nog meer van dit prachtige land te zien, zodat we voor jullie een mooie reportage in elkaar kunnen zetten!

Groetjes,

Bastiaan en Jeroen van Dongen

Anneliess

Door: Anneliess • Geplaatst op

Wauw! Toen ik dit bericht zag dacht ik... dit is een teken! Mijn partner en ik zijn beide gek op reizen... en dan vooral low budget! Zo hebben we 8.5 maand door Australië gereisd met een budget van $2 per dan om van te eten! Een prachtige ervaring, want je leert manieren kennen waardoor je het land nog zoveel beter leert kennen! Daarbij hebben we daar een auto gekocht die we hebben omgetoverd tot onze slaapkamer/woonkamer, waar we elke avond in sliepen op de meest bizarre plekken (zoals parkeerplaatsen van een supermarkt, om zo maar geld te besparen, haha!!). Een geweldige ervaring die wij graag met anderen zouden delen, maar dan nu met bestemming Japan!
Helaas.... moeten we in september beschikbaar zijn! Alleen, we studeren allebei nog! Is het dan ook een vereiste om in september te vertrekken? Is er een mogelijkheid dat de winnaars bijvoorbeeld ook in augustus kunnen gaan?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.