Reisnieuws

1: De heuptas

Gepubliceerd: 17 apr 2012
1

Het inpakken van je kleding roept vragen op als: is het functioneel? Is het leuk genoeg? Kan ik het overal dragen? Om te helpen voorkomen dat je op reis een fashionflater begaat, hierbij een lijst van negen items die je beter thuis kunt laten.Don't: Vergeet de praktische kant ervan, een heuptas kan echt niet meer. Waarom? Omdat het, tenzij je Halloween viert en je verkleed gaat als jogger uit de jaren '80, het meest onflatteuze accessoire is om mee voor de dag te komen.

Do: Als je toch geen zin hebt om met een tas te zeulen, is een moneybelt een handige oplossing. Het heeft het praktische van een heuptas in zich, namelijk compact en met veel opbergmogelijkheden, maar zonder opvallend aanwezig te zijn. Je draagt deze namelijk onder je kleding. Een andere optie is een schoudertas die je schuin over je lichaam draagt.Beeld door: Jelly Dude @ Flickr

Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

abytravel

Door: abytravel • Geplaatst op

Ooit geprobeerd met cupmaat D elegant een schoudertas schuin om te hangen??
Ziet er echt NIET uit en is bovendien absoluut niet comfortabel!!
Recht over de schouder is ook niet handig, glijdt af, te gemakkelijk in een onverhoed moment van je schouder te rukken.
Ik ga daarom voor een klein rugzakje en -ook in het dagelijks leven- een minischoudertasje (zoiets als een paspoorthalstasje, plat dus!), dat ik dan omtover tot een soort kruizing heuptasje/moneybelt. Veel praktischer en onder hes of vest gedragen ook nauwelijks zichtbaar, maar wel dief- en zakkenrollersave!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.