Reisnieuws

7: Witte gympen

Gepubliceerd: 17 apr 2012
1

Het inpakken van je kleding roept vragen op als: is het functioneel? Is het leuk genoeg? Kan ik het overal dragen? Om te helpen voorkomen dat je op reis een fashionflater begaat, hierbij een lijst van negen items die je beter thuis kunt laten.
Don't: Buiten het feit dat witte schoenen totaal niet stylish verantwoord zijn, zijn ook alle spatjes modder of andere viezigheden goed te zien. Dus behalve wanneer je van plan bent een schoonmaakborsteltje mee te nemen om op vakantie je witte sneakers smetteloos wit te houden, kun je ze beter thuis laten. Daarbij komt, met witte schoenen lijken je voeten veel langer dan ze zijn.

Do: Ban alle witte items uit je bagage. Ga liever voor donkere kleuren. Zo hoef je je niet druk te maken om al te zichtbare vlekken op je schoenen of kleding.Beeld door: Ed Yourdon @ Flickr
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

AnneliesB

Door: AnneliesB • Geplaatst op

In de VS zie je niet anders dan witte gympen. Wat maakt het nu uit dat ze (wat) vies worden. Overigens gaan bij mij juist veel witte shirtjes in de koffer mee omdat ik ze dan eindelijk vaak kan dragen!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.