Login Reporter
Meld je aan
Search Country
 

Competities

Gepubliceerd op 07 feb 2014, 11:00 uur • 0 reacties

 
Als Reisreporter heb je een streepje voor bij Columbus. Dit jaar maak je kans om verkozen te worden tot Reisreporter van het Jaar en op reportage te gaan voor Columbus naar Sri Lanka. Of maak kans op 2 vliegtickets naar keuze voor de beste Reisfoto van het Jaar. Daarnaast zijn er het gehele jaar verschillende prijzen te winnen naar de leukste bestemmingen!

Doe mee met de wedstrijden van de Columbus Reisreporter Community.


Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan!

 

1. Competitie Reisreporter van het Jaar 2014


 

 

 

 

 

 

 

 


De Reisreporter die aan het eind van het jaar door de jury wordt gekozen als Reisreporter van het Jaar 2014 wint een waanzinnige trip naar Sri Lanka. De winnaar gaat een stukje Sri Lanka samen met een Columbus-profesional ontdekken. Het resultaat hiervan zal gepubliceerd worden in 2015!

Looptijd: van 9 december 2013 tot 7 december 2014 12.00 uur
De jury zal de moeilijke taak wachten om na de competitie uit de Top-100 Reisreporters de uiteindelijke winnaar te kiezen. Daarbij zal gelet worden op:

~ kwaliteit
~ activiteit
~ sportiviteit
~ originaliteit
~ variëteit


Meer informatie: Hoe werkt het-pagina

Deze competitie wordt mede mogelijk gemaakt door:
 

 

2. Competitie Reisfoto van het Jaar 2014


 

 

 


Upload je aller- aller- allermooiste reisfoto en win 2 vliegtickets naar keuze én jouw foto als een Columbus cover. Eén foto kan al voldoende zijn om de reisfoto van het jaar 2014 te winnen. Een coverfoto fotograferen is niet gemakkelijk. De foto moet een echte Columbus uitstraling hebben en mag niet te druk zijn. De winnende foto verschijnt op een nieuwe editie in 2015!
Looptijd: van 9 december 2013 tot 7 december 2014 12.00 uur
Meer informatie: Hoe werkt het-pagina

Deze competitie wordt mede mogelijk gemaakt door:


3. Maandcompetitie

Zo doe je mee: Op de actiepagina vind je iedere maand het huidige thema terug. Upload tussen de 1e en de 30e van de maand jouw mooiste foto binnen het thema en vink op de upload-/ bewerkpagina de actiebutton aan. Aan het einde van de maand kiest de redactie de 10 mooiste themafoto's, met daarbij de winnaar. Dit kun je winnen: De nummer 1 in de top-10 wint 50 extra profielpunten. De nummers 2 t/m 10 winnen 25 extra profielpunten.
Looptijd: maandelijks
Meer informatie: actiepagina maandthema's

 

4. Weekcompetitie

Zo doe je mee: schrijf je in als Reisreporter, upload iedere week je beste foto, tip of reisverhaal en doe sportief mee. De redactie kiest uit alle content elke week een Topfoto, Toptip, Topblog, Nieuwkomer van de Week en Reisreporter van de Week. Dit kun je winnen: De winnaars worden vermeld in de Reisreporter nieuwsblok (rechts van de pagina's binnen de community) en krijgen allemaal 25 extra profielpunten. De Topfoto en Toptip worden tevens voorzien van een rode ster.
Looptijd: wekelijks
Meer informatie: bekijk hier alle Columbus Topfoto's 

 

Reacties van bezoekers
 

Er zijn op dit moment nog geen reacties geplaatst bij dit bericht.

_______________________________________

Reisaanbiedingen

DimSum

Zuid-India natuurreis

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Deze individuele India reis brengt je naar de mooiste natuurgebieden van Zuid India. Je bezoekt diverse wildreservaten, reist langs mooie theeplantages en door de Western Ghats.
Bekijk aanbieding
15 dagen Vanaf
€ 1445

_______________________________________

Hoogtepunten door Bhutan

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE De ideale Bhutan Hoogtepunten rondreis. Op deze Bhutan reis bezoek je in een kort tijdsbestek toch alle hoogtepunten van Centraal-Bhutan.
Bekijk aanbieding
10 dagen Vanaf
€ 1850

_______________________________________

Riksja Travel

Fly drive rondreis Costa Rica

Bezoek de parken van Costa Rica. Ontdek de verschillen tussen de Caribische en de Pacifische kust en stranden én plekjes buiten de gebaande paden. 
Bekijk aanbieding
17 dagen Vanaf
€ 1228

Nicaragua en Costa Rica in 1

Bezoek koloniale gebouwen, kleurrijke kerken in Nicaragua.
En geniet van de natuur; nevelwoud, vulkanen en stranden van Costa Rica.
  
Bekijk aanbieding
18 dagen Vanaf
€ 1579

_______________________________________


Buro Scanbrit

Rondreis IJsland

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Geniet van deze rondreis incl. vlucht en autohuur. Verken de zwarte stranden, gletsjers en watervallen van IJsland.
Bekijk aanbieding
11 dagen Vanaf
€ 815

Hoogtepunten van IJsland

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Rondreis voor de hele familie. Breng tijdens deze rondreis een bezoek aan de Blue Lagoon of maak een boottocht over het ijsbergenmeer Jökulsárlón.
Bekijk aanbieding
8 dagen Vanaf
€ 899

_______________________________________


Jambo Safari Club

Fly in safari Botswana

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Tijdens deze reis maak je kennis met het unieke landschap bij Boteti River of Nxai Pan. De indrukwekkende Okavango Delta, waar water en droogte elkaar ontmoeten, is een fascinerend stuk natuur. Bekijk aanbieding
10 dagen Vanaf
€ 2329

Kilimanjaro Machame Route

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Het bedwingen van de Kilimanjaro is een zeer indrukwekkende ervaring. Deze voettocht brengt je in contact met een enorme variëteit aan landschappen. Bekijk aanbieding
11 dagen Vanaf
€ 1770

 

 

 

Vliegtickets

Boek hier je vliegticket. Abonnees krijgen korting. Word abonnee.