Reisnieuws

Vacature Accountmanager

Gepubliceerd: 22 aug 2011
0

Voor het cross-mediale reismagazine Columbus en de online reizigers-community Columbus Reisreporter, zoekt Uitgeverij Columbus op korte termijn een:

Accountmanager (m/v)

Fulltime (5 dagen)

Functie

Columbus zoekt een frisse ambitieuze accountmanager, die verkopen in zijn of haar bloed heeft. Je bent verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe klanten binnen de reisbranche, maar ook voor het maken van afspraken met potentiële adverteerders in voor Columbus nieuwe branches. We zoeken een verkoper die durft te werken op basis van een zeer aantrekkelijke bonusregeling. Je houdt van bellen (telefoonangst is je onbekend) en je bent in bezit van een rijbewijs.

Bedrijf

Uitgeverij Columbus is een zelfstandig jong bedrijf, waar acht mensen werkzaam zijn, waaronder de drie eigenaren. De lijnen zijn dus kort, er wordt weinig vergaderd en er is veel vrijheid hoe je je functie invult. Reismagazine Columbus wordt uitgegeven sinds juni 2005, heeft een oplage van 45.000 exemplaren en is het toonaangevende reismagazine van Nederland. De community heeft 25.000 leden, 175.000 unieke bezoekers per maand en 2,1 miljoen pageviews. De uitgeverij streeft een hoog kwaliteitsniveau na: in het magazine, op de website en in de manier van werken. Uitgeverij Columbus is gevestigd in Haarlem. Columbus is een primaire titel voor adverteerders in de reisbranche.

Stuur je sollicitatie en CV of je vragen naar Gery Vink, gvink@columbusmagazine.nl.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.