Reisnieuws

Favoriete roadtrip is bekend!

Gepubliceerd: 18 nov 2011
2

Een autovakantie biedt de ultieme vrijheid en staat garant voor fantastische reisverhalen. Dat hebben we geweten – de afgelopen maanden beschreven jullie je mooiste road trips op de Community van colmag.nl om kans te maken op drie weken gratis autohuur van Sunny Cars, op een bestemming naar keuze. Wie wint, was aan jullie en de winnaar is bekend!

Columbus Travel
Columbus Travel
Win drie weken gratis autohuur: met die prijs in het vooruitzicht vroegen we jullie jullie meest bijzondere road trips te beschrijven op de Community. Uit de drie in Columbus gepubliceerde reisverhalen kozen jullie vervolgens de winnaar: Robert de Koning, alias Awesomemore.reisreporter.nl. Zijn nominatie, Spoken op Route 66, beschrijft op liefdevolle wijze zijn road trip over een van de meest legendarische snelwegen van Amerika. Robert, gefeliciteerd!

Lees hier het winnende reisverhaal (klik op het verhaal om verder te lezen):

Lees hier de andere twee nominaties (klik op het verhaal om verder te lezen):

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Columbus-partner Sunny Cars.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

PaulHoo

Door: PaulHoo • Geplaatst op

Hoi Robert, had bij je profiel al felicitaties zien staan maar het kwartje viel bij mij nog even niet! Nu wel, heel erg gefeliciteerd. Terechte winnaar want als er iemand schrijftalent heeft ben jij het wel.

EvanderHel

Door: EvanderHel • Geplaatst op

Hey Robert, awesome man! Geweldig gedaan (had ik al eerder geschreven bij je verhaal) en van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. Nu alleen nog het reisje boeken :-)

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.