Reisnieuws

9: Emirates Airlines

Gepubliceerd: 20 apr 2011
1

De Verenigde Arabische Emiraten: een rijk land met sjeiks, olie en statige paleizen. Veel mensen hebben bij het Arabische land een associatie met weelde en de nationale luchtvaartmaatschappij straalt dat ook uit. Emirates Airlines is niet alleen comfortabel, maar vooral ook veilig.

Emirates Airlines werd opgericht in 1985 en heeft sinds de start keihard gewerkt aan haar goede naam. Niet alleen lopen ze voorop in de vloot met de aankoop van een Airbus A380 waar zelfs douches in zitten en de mogelijkheid om in het vliegtuig mobiel te bellen, ze worden ook geroemd om hun heerlijke maaltijden en superdeluxe first class. Belangrijker is echter dat de luchtvaartmaatschappij sinds de oprichting nog geen enkel incident heeft gekend.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

scubasheila

Door: scubasheila • Geplaatst op

Als ik naar Azië ga, vlieg ik vrijwel altijd met de Emirates. Zo kom je ook nog eens in Dubai en.. wat ik heel prettig vind, ze hebben waanzinnig veel films waar je uit kan kiezen. Minder leuk vind ik de kinderen als ze aan boord zijn. Misschien is het cultuur, maar ze zitten in het gangpad en maken er vaak een rotzooi van en maken veel lawaai. Ik heb nu 6 keer met de Emirates gevlogen en dat is het enige minpuntje.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.