Reisnieuws

5: Cathay Pacific Airways

Gepubliceerd: 20 apr 2011
2

Cathay Pacific, de luchtvaartmaatschappij met Hong Kong als basis, is meermalen bij verschillende luchtvaartnominaties in de prijzen gevallen. En de maatschappij staat al sinds jaar en dag te boek als een van de meest veilige airlines ter wereld.

De Aziatische luchtvaartmaatschappij die gevestigd werd opgericht door een Australische piloot en een Amerikaanse ex-airforce-piloot. Dat Cathay Pacific Airways in de Top-10 van Jacdec is opgenomen, mag geen verrassing heten. De luchtvaartmaatschappij werd de laatste tien jaar al vaker uitgeroepen tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld. Net als de andere maatschappijen die opgenomen zijn in deze lijst, vliegt ook Cathay Pacific Airways de laatste dertig jaar zonder incidenten.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

Mimic2

Door: Mimic2 • Geplaatst op

Bij comfortabel denk ik dan aan: niet moeilijk doen over iets te zware duikbagage, zitruimte en ook eetruimte als je voor-zitter achterover ligt, eigen filmschermpje waarop voldoende helder echte kleurenbeelden verschijnen van zelfgekozen films, verrukkelijk eten, actuele krant, geen rijen voor het toilet. Een veiligheidsinstructie die geen ergernis opwekt.
Zoiets ongeveer.
Hoe verwoord jij het?

scubasheila

Door: scubasheila • Geplaatst op

Met Cathay vlieg ik ook graag. Zéér comfortabel, moet ik zeggen.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.