Reisnieuws

10: Sindabezi Island, Zambia

Gepubliceerd: 22 mrt 2011
1

Deze locatie is perfect als je je met je partner af wilt sluiten van de rest van de wereld. Het Sindabezi eiland in de Zambezi rivier heeft vijf cottages die uitkijken over het water.
Dit eiland vlakbij de Victoria Watervallen is in 2008 uitgeroepen tot een van de beste afgelegen plekken om te verblijven door The Sunday Times. Vanaf het eiland kun je uitstapjes maken om te gaan vissen, kanoën of om de watervallen te bezoeken. Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden om op safari te gaan of om een lokaal dorpje te bezoeken. Een Sidabezi cottage is beschikbaar vanaf €300 per persoon per nacht, waarbij alle excursies en maaltijden bij de prijs zijn inbegrepen.deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

Mimic2

Door: Mimic2 • Geplaatst op

Mooi plek, zondermeer, maar zou niet in de selectie mogen zitten, want je huurt het eiland niet voor jezelf, net als nummer 9 trouwens. Er zijn meer lodges die alleen op hun eilandje staan. Ten oosten van Flores, voor als je wilt duiken op/bijKomodo en Rinca, ligt zo'n 'guesthouse resort', maar ook op Sahaung (onder Banka-island, boven noord Sulawesi) ligt zo'n (duik)droomlocatie. En zo zijn er vast meer. Wie stelt deze top10-en eigenlijk samen?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.