Reisnieuws

Duurste bestemming 8: Bali

Gepubliceerd: 04 jan 2011
3

Misschien wel de grootste verrassing in de lijst. De tropische getaway Bali wordt stiekem steeds duurder.
'Selamat datang', ofwel welkom, zeggen ze tegen je portemonnee in Bali. De kamerprijzen op dit populaire eiland zijn inmiddels gestegen naar een gemiddelde van € 147 per nacht. In Bali geniet je uiteraard van de eeuwige groene sawa's, stranden en Indonesische hapjes. Bezoek op Bali de bijzondere tempels als Brahma Arama Vihara, maak je eigen sieraden bij Studio Perak of klim naar de verscholen watervallen van Jembang, Ambengan of Aling Aling.
Foto door: Pbroek.reisreporter.nl


Lees meer best gelezen reisnieuws en reistips of.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

christopheneve

Door: christopheneve • Geplaatst op

Wij gaan iedere jaar naar paradijs Bali. De kamers zijn dit jaar ongeveer 20 USD in prijs gestegen vergelijkbaar met 1 jaar geleden.... Bali wordt duurder door alle toeristen die tegenwoordig komen, jammer dat de extra omzet niet in de salaris van de zeer vriendelijke medewerkers terecht komt.
Wij boeken ons accomodaties bij balifriendly.com

REDACTIE

Door: REDACTIE • Geplaatst op

Beste Danny,

Er wordt ook niet gezegd dat er geen goedkope kamers te vinden zijn. Zoals op de eerste pagina ook is uitgelegd, wordt er ieder half jaar een hotelprijsindex gemaakt door Hotels.com, die gebaseerd is op het gemiddelde van alle hotelkamerprijzen. Daar is deze informatie op gebaseerd. Een goede speurder zal ongetwijfeld ook pensions kunnen vinden, waar je niet de volle pond betaalt! ;-)

Vriendelijke groeten,

De redactie

dannyhajos

Door: dannyhajos • Geplaatst op

In mei 2010 ben ik drie weken naar Bali en omringende eilanden geweest. Duurste hotelkamer (Ubud) was toen 35 euro. Goedkoopste (Toya Bungkah) was 10 euro. Goedkope kamers zijn op Bali nog steeds eenvoudig te vinden!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.