Reisnieuws

Yoga locatie 10: Cruise langs Turkse kust

Gepubliceerd: 30 nov 2010
0

Er zijn al veel locaties voorbij gekomen. De vakanties vonden plaats op één locatie. Wil je eens écht iets anders, ga dan lekker cruisen. Je zult op zee extra genieten van iedere vorm van yoga.
Je houdt van yoga, maar ook van verschillende omgevingen, dan is deze cruise waarschijnlijk de ultieme trip voor jou. Deze cruise vaart langs de Turkse Mediteraanse kust. Je zal vertoeven op een luxueus traditioneel Turks motorjacht, van alle gemakken voorzien. Ook tijdens de sessies wordt er gevaren, een extra aparte ervaring.

Tijdens deze cruise staan de ontspanningssessies op nummer één, maar er zijn volop mogelijkheden om de verschillende steden te bezoeken. Iedere dag kom je aan in een andere haven, waar je de keuze hebt om aan wal te stappen of lekker op het dek te ontspannen. In principe heeft iedereen een eigen hut, maar als de zee rustig is, kun je er ook voor kiezen om onder een deken op het dek te slapen. Wil je deze yogacruise niet missen, ga dan voor meer informatie naar de website van Yogacruise.deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.