Reisnieuws

Yoga locatie 9: Frankrijk

Gepubliceerd: 30 nov 2010
0

Bienvenue à la Côte Fumel, kortom: Welkom in Côte Fumel. Tijdens deze vakantie niet te veel jeux des boules en lekkere Franse wijntjes. Je zult op een eeuwenoude gerestaureerde boerderij leren om te onthaasten . Deze stulpjes staan ten zuiden van de Dordogne, ver van alle drukte.
Zodra je in de Dordogne arriveert, daalt de rust op je neer en wordt de adem je bijna ontnomen door het schitterende uitzicht. Deze vakantie staat in het teken van onthaasten, tot jezelf komen en relaxen. Dit alles in een mooie stille omgeving. Tijdens het verblijf in yogacentrum Jojamis leer je zo'n 25 verschillende yogahoudingen. Met deze oefeningen kun je thuis weer een jaartje vooruit. Er worden dagelijks op verschillende momenten yogasessies aangeboden. Uiteraard ben je niet verplicht al deze lessen bij te wonen.

Ook de avonden worden niet vergeten. Je kunt ervoor kiezen een lekkere avondwandeling te maken, maar heerlijk opwarmen bij het kampvuur is ook een optie. Af en toe worden er zelfs liederen gezongen. Houd er wel rekening mee dat er maar elf geïnteresseerden aan deze reis kunnen deelnemen. Wil je één van de elf deelnemers worden op de boerderij van Côte Fumel in de Dordogne, schrijf je dan in via de website van Jojamis en je zult er na deze vakantie weer helemaal tegenaan kunnen.deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.