Reisnieuws

Yoga locatie 8: Costa Blanca

Gepubliceerd: 30 nov 2010
0

Veel Nederlandse toeristen brengen jaarlijks een bezoek aan de Costa Blanca. Toch zijn er aan de Spaanse witte kusten niet alleen vakantiegangers te vinden. Het lijkt bijna onmogelijk, maar zelfs hier zijn nog talloze rustige locaties waar je goed tot jezelf kan komen.
De Costa Blanca staat bekend om de kilometers lange witte kusten, veelal bezaaid met toeristen. Gelukkig is er genoeg plaats voor rust en ontspanning: kortom yoga. Langs de kust staat een prachtige villa genaamd Atalanta. Hier is een ervaren groep mensen aanwezig, die voor een heerlijke vakantie kunnen zorgen. Enerzijds gaat het om het actief bezig zijn, zoals wandelen en fietsen. Anderzijds ligt de focus op genieten en ontspannen en vooral even weg zijn uit je dagelijkse sleur. Iedere dag ben je een paar uur bezig met diverse workshops en yogasessies. Uiteraard kun je de hele vakantie van de Spaanse lekkernijen, de zon en de heerlijke massages genieten.

Er zijn vaste data waarop je hier kunt ontstressen, maar bij uitzonderingen is het mogelijk om in overleg zelf een datum te prikken. Zodra je hier een week bent geweest, kom je gebruind en als herboren van de Spaanse zon thuis. Als je de Costa Blanca eens op een andere manier wilt leren kennen, bekijk dan de website van Atalanta Center voor meer info.deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.