Reisnieuws

Yoga locatie 7: Griekenland

Gepubliceerd: 30 nov 2010
0

Griekenland is in het bezit van veel witte stranden en azuurblauwe wateren. Als je deze twee naast elkaar legt, heb je al een mooie vakantie op zich. Volg daarbij nog een paar yogalessen en je komt weer helemaal uitgerust thuis.
Paros en Milos zijn twee niet al te grote eilanden van Griekenland. Beide eilanden lenen zich prima voor relaxen en genieten. Het strand, de azuurblauwe zee en de frisse lucht doen wonderen en zorgen al voor goed begin. Naast dit moois kun je verschillende yogasessies volgen. De ontspanningslessen vinden plaats op de vroege ochtend en aan het begin van de avond. Zo heb je tijd om de avond zelf in te vullen, door bijvoorbeeld te gaan dansen, dit werkt ook uitstekend als het gaat om ontspannen. Laat even alles van je afglijden in één van de clubs die de eilanden rijk zijn.

De twee eilanden verschillen wel van elkaar. Paros heeft prachtige stranden en dorpjes met de traditionele witte en blauwe huisjes, terwijl Milos veel rotsachtiger en ruiger is. Op de stranden van Milos vind je naast de witte stranden ook veel kliffen en grotten. Beide eilanden zijn een bezoek waard. Als je wilt genieten en ontspannen op één van de Griekse eilanden, ga dan naar de website van Yoga Retreat Adventures voor meer informatie en uitleg.deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.