Reisnieuws

Yoga locatie 6: Italië

Gepubliceerd: 30 nov 2010
0

Pizza, pasta en snelle scooters. Gelukkig heeft Italië meer te bieden dan deze ingrediënten voor een goede, ontspannen vakantie. Pak je spullen bij elkaar en ga genieten aan het Gardameer voor een welverdiende rust.
Het Gardameer is het grootste en meest toeristische meer van Italië. Het landschap heeft een schilderachtig uiterlijk door het blauwe water, de citroenbomen en de vele cipressen. Het meer heeft een omtrek van bijna honderdzestig kilometer, ruimte genoeg voor een relaxvakantie.

Aan het Gardameer zul je weinig mee krijgen van de typische Italiaanse leven. Je ontsnapt hier aan alle drukte van de stad en zult geheel ontsnellen. Er worden verschillende wandeltochten met gids georganiseerd, zo kun je op een interessante manier de natuur leren kennen. Naast alle tochten zijn er verschillende sessies die je kunt volgen. Zet even alle dagelijkse beslommeringen van je af en denk voor één keer eens alleen aan jezelf. Wil je ook het Gardameer eens op een andere manier beleven? Kijk dan eens op je gemak op de website van het yogacentrum Lacontessa.
Na al deze frisse lucht en warme zon op je huid, zul je als herboren terugkeren naar huis.deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.