Reisnieuws

Yoga locatie 5: Ibiza

Gepubliceerd: 30 nov 2010
0

Yoga is niet het eerste waar je aan denkt bij Ibiza. Maar, zoals je ook al in Columbus editie 19 kon lezen, heeft het feesteiland ook andere kanten, waarbij de muziek niet nog drie dagen later nog in je oren hoeft na te galmen.
'Dance everybody, dance!' Het welbekende dansparadijs Ibiza heeft ook een andere kant. We laten de dans- en nachtclubs voor wat ze zijn en vertrekken richting het rustige noorden. Hier is het yogaresort Ashiyana te vinden. In Goa, India en Brazilië is dit resort ook te vinden. Bij alledrie gaat het om hetzelfde: ontspannen. Vanwege de verschillende seizoenen in Goa wordt er uitgeweken naar de andere landen.

Toch zal het dansen niet helemaal verbannen worden uit je vakantie, want het kan ook heel ontspannend werken. Alleen is de beat vervangen door sensuele rustige muziek. Twee keer daags kun je yogalessen volgen, 's morgens en aan het eind van de dag. 's Avonds is er ook voor entertainment gezorgd, er zijn verschillende musicals en dansvoorstellingen die je kunt bezoeken. Maar waar het de zeven dagen durende vakantie voornamelijk om draait, is rust. Bij thuiskomst ben je compleet ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan! Als je meer wilt weten van het rustige Ibiza, bekijk dan de website van yogaresort Ashiyana.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.