Reisnieuws

Yoga locatie 4: Turkije

Gepubliceerd: 30 nov 2010
0

Turkije wordt vaak omschreven als druk en toeristisch. Je verwacht daarom ook bijna niet dat je in Turkije een relaxvakantie tegemoet kan gaan. Maar het is écht waar: ook in Turkije is relaxen mogelijk.
In het kuststadje Fethiye in Turkije kom je helemaal tot rust, alleen al van de zilte zeelucht die je neus binnen kringelt. Dagelijks staan er tenminste twee yogaworkshops op het programma bij Artemis Body & Mind. Tijdens deze workshops worden er ook zangoefeningen aangeboden, mocht je daar behoefte aan hebben. Niets moet en alles mag. Deze relaxvakantie staat geheel in het teken van wat je zelf wilt doen.

Als je eenmaal in Turkije verblijft, is het bijna onmogelijk om niet naar de hammam te gaan. Dit is een typisch Turkse scrubritueel. Je wordt van al je dode huidcellen ontdaan en daarna voelt je hele huid weer zijdezacht. Naast de yogasessies en een bezoek aan de hammam is er voldoende tijd om de omgeving te verkennen. Als je niet kunt wachten tot de zomer, kijk dan nu al vast op de website van Artemis Body & Mind.

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.