Reisnieuws

Yoga locatie 3: Sri Lanka

Gepubliceerd: 30 nov 2010
0

Sri Lanka staat bekend om alle prachtige ruïnes en tempels. Dit trekt jaarlijks ontzettend veel bezoekers, maar dit prachtige eiland heeft meer te bieden. Zoals relaxte yogasessies.
Sri Lanka staat niet alleen bekend om de tsunami, maar ook om Ceylon-thee en de prachtige resorts die je er kunt vinden. Het Barberyn resort is hier één van. In het resort kun je aan verschillende vormen van yoga deelnemen. Ontdek de krachten van Ayurvedische yoga; dit is nog rustgevender dan andere soorten yoga. Ayurvedische yoga is geeft een eigen betekenis aan het begrip energie dat aanwezig is in de geest.

Probeer ook de traditionele Hatha Yoga, die wordt bedreven met Pranayama, wat 'ademhaling' betekent. Deze vorm helpt vooral je ruggengraat soepel te houden. Je bent volgens het geloof namelijk zo oud als je ruggengraat. Iedereen kan aan Hatha yoga deelnemen. Zelfs de meest 'stijve' mensen zullen verbaasd zijn over zichzelf. Wil je meer weten over het ontstijven in Sri Lanka, bekijk dan de mogelijkheden op de website van Barberyn Beach, Ayurveda Resort.
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.