Reisnieuws

3. Slaap op een rotsklif

Gepubliceerd: 31 aug 2010
0

Het is bijna onmogelijk om een nog originelere slaapplek te boeken dan op deze bijzondere locatie. Het Hotel Punta Grande is namelijk gelegen op het puntje van een metershoge klif. Alleen voor echte waaghalzen dus…

Mensen die een op zoek zijn naar een beetje spanning, zijn bij dit hotel op het Canarische eiland El Hiero aan het juiste adres. Het hotel ligt namelijk op een klif direct boven zee. Wanneer het stormt, beuken de golven tegen de rotsen en kan het zeewater zo je hotelkamer binnen spatten.

Kabaal

Voor mensen die van rust houden, is dit hotel niet aan te bevelen. De wilde golven zorgen voor een enorm kabaal wat dag en nacht doorgaat. Heb jij desondanks toch interesse? Wees er dan snel bij, want er zijn slechts vier kamers beschikbaar.

Vissen

De vier verschillende hotelkamers zijn elk anders ingericht. Wanneer je houdt van vissen, kun je het beste voor kamertype twee kiezen. Dit verblijf heeft een terras waar je zo je hengel uit kunt gooien.

Guinness Book of Records

In 1992 kreeg tweesterren hotel Punta Grande een vermelding in het Guinness Book of Records voor, je raadt het al: het kleinste hotel ter wereld. Inmiddels zijn er nog kleinere hotels en is het gebouw dus niet meer de allerkleinste.
Foto links: Ewschrumpf.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.