Reisnieuws

2. Twilight

Gepubliceerd: 22 jul 2010
1

De Twilight boeken, serie en films zijn helemaal hot&happening, maar waar speelt de film zich eigenlijk af? Nou, dat is in ieder geval niet op maar één plek.
Het Twilight drama begint in het regenachtige plaatsje Forks in de Amerikaanse staat Washington. De lokale Kamer van Koophandel heeft een website opgezet waar je informatie kunt vinden over hoe je in de voetsporen van hoofdrolspelers Bella Swan en Edward Cullen kunt treden. Ook kun je de truck van Bella zien en de middelbare school waar ze vampier Edward ontmoet.

Wereldreis

Het filmen van de serie gebeurde in Oregon en Colombia en de laatste film Twilight Eclipse is voor een deel opgenomen rondom Vancouver en Seattle. Echte fans kunnen dus meteen een wereldreis maken terwijl ze op zoek gaan naar de Twilight plekken.
Foto: Ewen and Donabel.flirckr.com
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

scubasheila

Door: scubasheila • Geplaatst op

De film (en de boeken) spreekt/spreken mij totaal niet aan. Ik moet ook zeggen dat de filmlocaties er nou ook niet bepaald uitspringen, dus ik hoef deze specifieke plekken niet bepaald te bezoeken. Veel dingen zijn in Canada opgenomen i.p.v. Amerika (denk aan Supernatural) i.v.m. de kosten, trouwens.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.