Reisnieuws

6: Boomhut China

Gepubliceerd: 05 jul 2010
0

In een boomhut overnachten kan overal ter wereld. Deze boomhut is gelegen in het zuiden van China en is de goedkoopste van de tien. Geniet van het uitzicht over de oceaan in de Big Beach in the Sky boomhut.

Aan het blauwe water van het eiland Hainan in het zuiden van China bevindt zich de Big Beach in the Sky boomhut. De boomhut is bereikbaar via een touwbrug. Er kunnen zes mensen slapen in de twee verdiepingen tellende boomhut. Als je naar beneden loopt, ben je binnen één minuut aan de zee.

Drie verdiepingen

Ook kun je kiezen voor het Hawaiian Hale Hotel Treehouse. Dit is inderdaad meer een hotel te noemen, want er kunnen zestien tot twintig personen in. De boomhut bestaat uit zeven verschillende ruimtes en heeft drie verdiepingen. Onderaan de boomhut is er een meer en twee minuten verderop ligt het strand.

Goedkoop

De boomhutten hebben geen elektriciteit, dus ook een douche is niet aanwezig. Gasten moeten lopend naar de douche die zich tien meter verderop bevindt. De Chinese boomhutten zijn zeker de goedkoopste van het stel, want een nachtje slapen in een Big Beach in the Sky Treehouse kan al vanaf $30 (€25)!


deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.