Reisnieuws

3: Boomhut Costa Rica

Gepubliceerd: 05 jul 2010
0

Costa Rica is de perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers. Een nachtje slapen in een boomhut middenin de natuur is voor beide groepen een leuke activiteit.

Een boomhutavontuur hoeft natuurlijk niet per se een tweepersoonsvakantie te zijn. In deze boomhut in Costa Rica kun je maar liefst met zes personen verblijven. Er is een grote keuken en de twee badkamers zijn gebouwd in en rondom de stam van een nog steeds groeiende Sangrilloboom. De boomhut heeft twee verdiepingen en zelfs airconditioning is aanwezig.

Speciaal

De locatie van deze boomhut is Punt a Uva in de provincie Limón. Behalve deze boomhut heeft de organisatie Tree House Lodges ook andere speciale verblijfplaatsen te huur, zoals een strandhuisje dat volledig is vervaardigd uit hout van omgevallen bomen, of een huis gebouwd van bamboe.

Genoeg te doen

Het prachtige strand van Punta a Uva ligt op twee stappen lopen van de huizen. Als je genoeg hebt van het zonnebaden kun je bijvoorbeeld een rondwandeling maken in de botanische tuin of wildwatervaren naar San Jose. Een nachtje in de boomhut kost vanaf $300 (€ 235) voor twee personen en $450 (€ 355) voor zes personen.
Meer weten over Costa Rica? Kijk dan in Columbus editie 14
deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.