Reisnieuws

Ordinaire piloot

Gepubliceerd: 07 jun 2010
0

Ook buiten de cockpit willen piloten zich nog wel eens misdragen... Een piloot van Pinnacle Airlines werd naakt en onder invloed van alcohol gevonden in het bos van Pennsylvania.
Samen met een stewardess was de piloot uit eten geweest. Hierna besloten ze het bos in te gaan voor een potje seks. Ze verloren elkaar vervolgens uit het oog, maar de stewardess vond haar weg terug naar het hotel.

Zo goed als naakt

Echter, de piloot dwaalde zonder broek alleen rond in de bossen en vroeg zelfs een voorbijganger naar een vervangende broek. Zij nam hem mee en belde onmiddelijk het Amerikaanse alarmnummer 911. Een helikoper vond de man achter haar schuur, met enkel een polshorloge en sandalen als kleding.


Regels

De dronken piloot claimde zelf buiten werktijd 'gewoon' seks in het bos te hebben gehad met een stewardess. Echter, de regels omtrent alcohol zijn streng. Acht uur voor het werken mag een piloot geen alcohol meer. De piloot had eigenlijk diezelfde ochtend weer moeten vliegen. Hij werd aangeklaagd wegens openbare dronkenschap, openbare losbandigheid, naaktlopen, wangedrag en nachtelijk rondsluipen.Foto door: Arny.reisreporter.nldeel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.