Reisnieuws

1: kinderfoto's - Steltlopers

Gepubliceerd: 02 jun 2010
10

Op de terugweg van een bezoek aan de Mursi komt Reisreporter Mama-Afrika deze Ethiopische steltlopers tegen. Zij kon ze niet in de kou laten staanen weet met de foto de eerste plek in de wacht te slepen.

<< (2) vorige begin (10) >>
De redactie heeft deze foto verkozen tot winnend beeld binnen het maandthema 'Kinderen', omdat het niet alleen een 'leuke plaat' is, maar ook echt een verhaal vertelt. Het is een beeld waar je langer naar wilt kijken, omdat er zoveel is wat de aandacht trekt: de stelten die provisorisch gemaakt zijn en toch onaangenaam moeten steken in de voeten, de lastige ondergrond, de bijzondere schilderingen op het lijf, de opvallend serieuze gezichten tijdens zo'n speelse bezigheid, de X-benen van de kinderen. Deze drie zijn echt de Ethiopische ondernemers van de toekomst: hoe kun je op een creatieve manier je geld verdienen in de toeristenindustrie?Foto door: Mama-afrika.reisreporter.nlLees meer over Ethiopië in Columbus editie 18.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

peetje

Door: peetje • Geplaatst op

vaN HARTE PROFICIAT met je verkiezing. Als je net zo hebt genoten van de reis door ethiopië en het bezoek aan de Mursi als wij dan zit dat wel goed. Wij hadden een prachtige reis die we graag nog een over zouden doen omdadt het zo geweldig was. We hebben inderdaad ook kinderen op stelten gezien maar dan bij de Dorze tribe in de buurt van Arbaminch.
nogmaals proficiat!
groetje s petra

woodstock

Door: woodstock • Geplaatst op

supergave foto, van harte met de eerste plek!! grtz Sandra

ciske

Door: ciske • Geplaatst op

Hoi Yvonne,
Gefeliciteerd met je terechte eerste plaats hij is geweldig.

pdanielse

Door: pdanielse • Geplaatst op

Erg leuk en een mooie 1e plaats!
Peter

hbplaatjes

Door: hbplaatjes • Geplaatst op

heel erg verdiend

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.