Reisnieuws

1: Gevaarlijkste dieren - De mens

Gepubliceerd: 17 mei 2010
1

Het grootste gevaar is de mens zelf. Het geweld dat we elkaar aan doen en de manier waarop we met dieren, planten en de aarde omgaan doet geen enkel ander gevaarlijk dier ons na. We achten ons beter, slimmer en inventiever dan de dieren, maar tegelijkertijd helpen we alles en iedereen de afgrond in.

<< (2) vorige begin (10) >>


Slachtoffers: ontelbaar veel verwoesting onder mens en dier
Leefomgeving: heel de wereld
Werkwijze: de mens hanteert een divers aantal methodes. Het meest voorkomende is dood door geweld, zoals in gevechten. Daarnaast komt dood door middel van een vuurwapen, mes of voertuig veelvuldig voor. Ook zijn er methodes en technieken waar je niet direct aan zult denken, zoals verdrinking of iemand van een grote hoogte naar beneden duwen. Dit is alleen nog maar wat de mens elkaar aandoet. We hebben het nog niet gehad over het geweld dat flora en fauna wordt aangedaan. Denk hierbij aan schade door het gebruik van auto's en de vergroting van het broeikaseffect. Elk individu, ook jij en ik, werkt hier aan mee.
Overlevingstechnieken: er is maar één manier: blijf in bed en kom er nooit meer uit!
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties van bezoekers Reageer

geervannesmeed

Door: geervannesmeed • Geplaatst op

Dan zit ik toch liever helemaal alleen op een onbewoond eiland. Of nog beter: wat u niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet..... Dan komt het allemaal goed.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.