Reisnieuws

Bel jij stijlvol en voordelig?

Gepubliceerd: 31 mrt 2010
0

[Promotie] Als je op vakantie gaat, is een mobiele telefoon heel handig: zo kun je het thuisfront bellen of onderweg snel nog even een hotelletje boeken. En met de meeste telefoons kun je tegenwoordig ook internetten e-mailen. Columbus zocht uit hoe je in het buitenland op zijn voordeligst uit bent.

'Waar zit je?' In het huidige tijdperk is het normaal om het thuisfront te laten weten dat je veilig bent aangekomen wanneer je op reis gaat, en steeds vaker stellen we de vrienden en familie onderweg ook op de hoogte van onze belevenissen. Maar belhuisjes en internetcafés zijn lang niet altijd makkelijk te vinden of de goedkoopste manier om contact te leggen.

En wat als je op de bonnefooi op reis bent en je wilt nog even snel een hotelkamer wilt boeken? Had je dan maar ter plekke een werkende telefoon bij de hand.

BlackBerry Bold 9700: de stijlvolle en betrouwbare reporter

Het is natuurlijk wel fijn als je mobieltje van alle gemakken voorzien is. De BlackBerry Bold 9700 wordt gebruikt door de teams van Columbus, die iedere editie voor het magazine op pad gaan en is echt de ideale reisgenoot.

De telefoon heeft een 2,44 inch TFT-scherm en een QWERTY toetsenbord, wat e-mailen en internetten heel gemakkelijk maakt. Met de 3.2 megapixel camera maak je snel een snapshot van de bijzondere dingen die je op reis tegenkomt.
Het toestel is bovendien voorzien van 3G, Wifi en GPS.

De BlackBerry heeft ook nog een speciaal foefje: de pingfunctie. Het lijkt op sms'en, alleen krijg je de berichtjes meteen zichtbaar op je scherm. Je kunt pingen met iedere andere BlackBerry gebruiker en het versturen en ontvangen van ping-berichten is geheel gratis.

Daarnaast kent BlackBerry een app-store, waar je vele duizenden applicaties, gratis of tegen betaling, kunt downloaden. Er zijn ook verschillende handige reisprogramma's, waaronder landkaarten, vertaalmachines, hotelzoekers en treintijden. Columbus heeft er een paar voor je op een rij gezet.

Ook social network applicaties zoals Hyves, Facebook, Twitter en Flickr zijn natuurlijk verkrijgbaar.

Bovendien kun je naast bellen, e-mailen en internetten het toestel gebruiken om muziek te luisteren, video's af te spelen en games te spelen. Zo verveel je je ook niet als je weer eens tien uur lang in de bus zit.

De Blackberry Bold 9700 is naast chique zwart tevens verkrijgbaar in stijlvol wit.

Het speciale Columbus abonnement: alle voordelen op een rij


Gratis BlackBerry bij Relax abonnement

De BlackBerry Bold 9700 kost normaliter € 479, maar je krijgt de populaire telefoon nu gratis bij een 2-jarig Relax abonnement. Alleen via T-Mobile.nl van € 31,90 voor slechts € 16,95 per maand. Bij het Relax abonnement ontvang je 190 belminuten/smsjes per maand en kun je in Nederland onbeperkt gebruik maken van email en internet. De voordeelbundel Instant E-mail t.w.v. € 9,95 (bij een tweejarig abonnement) zit dus bij het bedrag inbegrepen.
Het voordeel van het Relax abonnement is dat je belminuten én sms'jes gedurende de looptijd van je abonnement onbeperkt houdbaar zijn en dus altijd van jou blijven.

Gratis activatie voordeelbundel Grenzeloos

Bellen in het buitenland lijkt vaak een zak met duiten te kosten, maar dat hoeft helemaal niet. Zo heeft T-Mobile bijvoorbeeld de voordeelbundel Grenzeloos. Deze bundel kun je als T-Mobile klant gratis activeren, waarna je tegen extra voordelige tarieven belt en sms't.


Het instellen van T-Mobile Grenzeloos is erg eenvoudig en binnen enkele minuten geregeld. Ben je nog geen T-Mobile klant? Stel dan T-Mobile Grenzeloos in bij je abonnement. Ben je al T-Mobile klant? Bel T-Mobile Klantenservice op 0800 - 7111 (gratis) of log in op My T-Mobile.

Overal e-mailen met de voordeelbundel Instant E-Mail (Internationaal)

Wanneer je rondreist, overkomen je soms dingen die je graag even met het thuisfront wil delen. De douane die je aanhield, het idyllische plekje wat je per toeval vond, het moment dat je met een lekke band langs de kant van de weg stond, de aardige local die je vervolgens kwam helpen. Als je eenmaal thuis het verhaal probeert na te vertellen, ben je de details van je prachtige analoog vaak alweer vergeten.


Met T-Mobile's Instant E-Mail Internationaal is dat probleem verholpen. Liggend in je hangmat, terwijl je bijkomt van de belevenissen van de dag, tik je je verhaal en stuur je het direct naar je vrienden en familie. Zo kun je ook meteen foto's die je gemaakt hebt met je telefoon rondsturen.


Reis je vaak naar het buitenland of ga je geregeld lang op vakantie, dan is het aan te raden je abonnement uit te breiden met Instant E-Mail Internationaal. Dit aanvullende abonnement vervangt de standaard Instant E-Mail bundel binnen Nederland, wat betekent dat je zowel in Nederland als in het buitenland onbeperkt kunt e-mailen. Daarnaast kun je binnen Nederland ook onbeperkt internetten op je BlackBerry. Het aanvullende abonnement kost € 47,60 per maand. Dan krijg je tevens de BlackBerry Bold 9700 gratis.
T-Mobile bezorgt je snel de BlackBerry Bold 9700 waar en wanneer jij dat wilt.

Maak nu gebruik van het speciale Columbus aanbodDeze actie wordt mede mogelijk gemaakt door T-Mobile en BlackBerry®

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.