Reisnieuws

Zo wordt je foto gepubliceerd

Gepubliceerd: 11 mei 2017 0
In iedere editie van Columbus staat een aantal 'Hier Wil Je Naartoe'-pagina's, met de mooiste bestemmingen om bij weg te dromen. Vanaf editie 23 (juni 2010) maak je iedere editie kans om met jouw foto als spread in het blad te verschijnen!

Wil jij graag een keer je foto gepubliceerd zien? Dat kan. Columbus zal iedere editie één foto van de Reisreporters kiezen om als spread (2 pagina's) te publiceren in het magazine.

Maar we kiezen natuurlijk niet lukraak een foto!

 Waar moet de foto aan voldoen?~ De foto moet natuurlijk het gevoel oproepen: 'Daar wil ik naartoe!'

~ Het moet een liggend beeld zijn.

~ Toon iets van het landschap.

~ Een local in beeld kan een toegevoegde waarde zijn, maar is niet altijd noodzakelijk.

~ Op de foto moet iets gebeuren.

~ Zet het onderwerp niet gecentreerd op de foto, maar kies een interessante compositie.

~ De foto moet groot geplaatst kunnen worden; bij voorkeur dus in raw of tiff geschoten.

 Hoe doe je mee?Dat is heel simpel: door de foto te plaatsen op Reisreporter.nl. De redactie kiest iedere drie maanden uit alle foto's op de site een beeld voor de pagina.

 Ter inspiratie een aantal voorbeelden:

Ethiopische Schoonheid. (Foto: Columbus Reisreporter DanielNelson)Sesam open u. (Foto: Columbus Reisreporter MarcvanKessel)


 

De Leeuwen Koning. (Foto: Columbus Wildlife-Ambassadeur Reisreporter Deerik) 
  deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

De week van de Columbus-community in beeld

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden van wildlife en we hebben een bijzonder straatbeeld voor je geselecteerd. Nieuwsgierig geworden naar de topfoto’s?

Iedere week verzamelen wij een aantal mooie kiekjes die door onze communityleden genomen zijn. Onze selectie bestaat deze week uit prachtige beelden v...

Geheimen van een topfotograaf. Wat wil jij weten?

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale foto maakt. En ze geeft antwoord op al jouw vragen. 

Columbus Travel-oprichter Louise ten Have geeft haar fotogeheimen prijs. Ze gaat je in onze nieuwste podcast alles vertellen over hoe je een geniale f...

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...