Reisnieuws

Regel je visum online

Gepubliceerd: 22 mei 2012
0

[Promotie] Op vakantie gaan is natuurlijk heerlijk, maar de hele rompslomp eromheen kan ons allemaal wel gestolen worden. In veel landen heb je bijvoorbeeld als toerist een visum nodig. Maar gelukkig hoef je niet urenlang bij de ambassade in de rij te staan: regel je visum gewoon online!

Een visum aanvragen is vaak lastig en kost veel tijd. Ingewikkelde formulieren. Onduidelijke procedures. Bezoeken aan ambassades. Maar vanaf nu hoef je het jezelf niet meer zo moelijk te maken. Het VisumBuro,al jarenlang specialist in het aanvragen van visa, maakt het namelijk mogelijk online alles te regelen. Via www.visumcentrale.nl/columbusmagazine

Hoe werkt dat?

Natuurlijk heeft het VisumBuro wel je paspoort en pasfoto's nodig. Op de website vind je de benodigde formulieren. Print deze uit, vul ze in en stuur ze samen met je paspoort en pasfoto's op (liefst aangetekend of per koerier). Je kunt ze uiteraard ook zelf afleveren bij het kantoor in Amsterdam. Zodra alle bescheiden ontvangen zijn, wordt je aanvraag in behandeling genomen - de verwerkingstijd is hetzelfde als bij de ambassade. Wil je je visum met je paspoort teruggestuurd krijgen, dan betaal je via een eenmalige automatische incasso. Kom je je bescheiden zelf ophalen, dan betaal je contant of met pin. Je betaalt dus altijd pas achteraf voor de service!


Samenwerking met ANWB

Sinds kort kun je voor het aanvragen van een visum ook terecht bij de ANWB. Via visumonline.nl vraag je online het visum aan.Vervolgens kun je je paspoort en pasfoto’s inleveren bij de dichtstbijzijnde ANWB-winkel. Je betaalt in de winkel en de ANWB verzorgt verder je visumaanvraag via Het VisumBuro. Zodra je paspoort klaar is, krijg je een e-mail en kun je het paspoort weer ophalen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. De status van je visumaanvraag is te volgen via www.visumcentrale.nl/columbusmagazineDeze nieuwe dienst is snel, gemakkelijk, voordelig en betrouwbaar. Met 68 winkels verspreid over het land is er altijd wel een ANWB-winkel in de buurt. En de winkels hebben ruime openingstijden. Kijk voor meer informatie op Anwb.nl of bel met het ANWB Contact Center 088-269 22 22.
Je betaalt slechts € 10 extra per zending voor deze nieuwe service, dus snel, gemakkelijk en voordelig! Let wel op: deze online service is alleen bedoeld voor Nederlandse paspoorten.

Meer weten

Wil je meer weten over de unieke service van VisumCentrale? Ga dan naar www.visumcentrale.nl/columbusmagazine Natuurlijk kun je ook bellen via 0900-665 54 40 (€ 1 per gesprek).


De top 5 landen waar je een visum voor nodig hebt:

1. China
2. India
3. Rusland
4. Vietnam
5. Tanzania


Deze special werd mede mogelijk gemaakt door Visumcentrale

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.