wvankrieken

profiel wvankrieken

Naam

Wendy Stolk

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

23 september 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

San Francisco, Barcelona, Parijs

Over mij

Er is niks fijner dan op vakantie gaan. Lekker de tijd hebben om de cultuur van een volk te leren kennen en nieuwe plaatsen te ontdekken.

Mijn Motto

'There's more to explore!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

500d

 

2 reactie(s) bij "wvankrieken"

  • profile image comment

    Door: woutercello Geplaatst op 19 januari 2013 17:22 uur Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-19 17:27:05
  • profile image comment

    Hoi Wendy, wat grappig, heb je nl bijna hetzelfde rondje gedaan als ik afgelopen jaar! Ik hoop jouw route voor dit jaar ook nog eens te doen, lijkt me ook heel indrukwekkend. Voorlopig eerst nog andere reizen in de planning. Bedankt ook voor je reactie op mijn Arches rotsformaties. Groeten, Paul

    Door PaulHoo • geplaatst op 2011-04-01 16:18:23

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'308498' door wvankrieken '308498' door wvankrieken

ZwitserlandBern

ZwitserlandBern

Winters plaatje in...

wvankrieken

Geen beter idee dan de kerstdagen doorbrengen in Zwitserland. Denk daar een mooi pak sneeuw bij en het feest is compleet. Wandelschoenen aan en gaan! De foto is gemaakt in de buurt van Interlaken, Berner Oberland.

'308469' door wvankrieken '308469' door wvankrieken

Verenigde StatenSan Francisco

Verenigde StatenSan Francisco

Honkbalwedstrijd...Gi

wvankrieken

Een van mijn wensen kwam uit; een honkbalwedstrijd meemaken in de V.S! De San Francisco Giants speelden tegen de New York Mets. Het werd 2--0. Hoewel de wedstrijd zelf niet zo spannend was, was het een hele belevenis. De sfeer in het stadion was super! Na afloop van de wedstrijd kregen we de kans om het veld op te gaan. Natuurlijk kon ik het niet laten een homerun te lopen!

'477664' door wvankrieken '477664' door wvankrieken

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Museumwoning Huis...S

wvankrieken

In Rotterdam staat Huis Sonneveld. Dat is een unieke museumwoning uit de jaren '30. Zowel de binnen- als de buitenkant zijn de moeite waard om te fotograferen. Momenteel is het gratis toegankelijk. Kijk op http://www.nai.nl/tentoonstellingen/museumwoning voor meer informatie. 's Avonds is de verlichting van de arcade van het NAi overigens ook de moeite waard.