viviane

profiel viviane

Naam

viviane Hermans

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

15 september 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Botswana

Fav. stad

geen, wel de afrikaanse dorpen!

Over mij

Best wel verlegen!(zie foto)En reis gek!

Mijn Motto

'zoveel mogelijk genieten'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D 5000 18-250 lens

 

2 reactie(s) bij "viviane"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-19 17:20:19
  • profile image comment

    Hoi Viviane, voor wildlife adviseer ik je toch minstens een 300mm (zoom)lens, want de dierne kunnen aardig ver weg zitten. Maar ja zult zowiezo veel van dichtbij zien hoor. Daarnaast natuurlijk veel geduld hebben en niet te snel doorrijden. Dieren in Afrika zijn in de meeste gevalllen niet bang voor de mens en kunnen soms heel dichtbij komen. Als je nog vragen hebt dan hoor ik het wel. Bedankt ook trouwens voor je aardige complimenten!! Fijn weekend! groetjes Gerwin (en Marjan)

    Door Marjan • geplaatst op 2009-10-18 00:19:17

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'260262' door viviane '260262' door viviane

BotswanaMaun

BotswanaMaun

Mooi vergezicht met..

viviane

Tijdens onze reis in een "kano" over de Okavanga delta was mijn man behoorlijk ziek! Hij is toch mee gegaan en heeft kunnen genieten van een schitterende tocht over het water. Maar wel liggend, das natuurlijk een heel ander uitzicht!

'257556' door viviane '257556' door viviane

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Regenboog

viviane

Een regenboog in Etosha. Etosha is een heel mooi park met vele verschillenden landschappen, geweldig! En het game is er talrijk, van hele kuddes tot en met de einzelgangers!

'260264' door viviane '260264' door viviane

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Is het een fata...mor

viviane

Een fata morgana of idd water in een super mooi Etosha! Een van de vele mooie uitzichten, in dit super mooie park! Het afwisselendste park voor ons tot nu toe!