thug-girl

profiel thug-girl

Naam

Ruby Smits

Reviews

0

Foto's & tips

1

Blogs

0

Lid sinds

14 september 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Fav. stad

Pokhara

Over mij

Volgend jaar ga ik voor de derde keer naar Nepal om gratis tandheelkundige hulp te verlenen. Via de stichting NOHS (netherlands oral health society) die zorgt twee keer per jaar uitzending van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten naar Nepal.

Mijn Motto

'Mijn reismotto is: Zoveel mogelijk arme mensen gratis tandheelkundige hulp verlenen in Nepal. '

 

4 reactie(s) bij "thug-girl"

 • profile image comment

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2013-01-10 18:19:20
 • profile image comment

  Cool intiatief! Groeten Jan

  Door jvanmil • geplaatst op 2009-07-09 20:09:59
 • profile image comment

  Dag Ruby, Wat een geweldig initiatief, een beetje zorg voor arme andere mensen daar neem ik m'n petje voor af. Daarbij ook nog leuke foto's als reisreporter posten om ons te verrassen, Chapeau Ruby ! Veel succes bij al je goede werkzaamheden, en eigenlijk verdien jij al die 5 * * Groetjes, Joop

  Door Joop Zand • geplaatst op 2008-06-02 19:48:38
 • profile image comment

  Hoi Ruby, Wat een prachtig 'afwijkend' reismotto heb jij! Geen vreemde culturen leren kennen, maar 'gewoon' arme Nepalezen helpen met tandheelkundige zorg! Een nobel doel! En het levert ook nog leuke foto's op ... ;-)

  Door Bowral • geplaatst op 2008-06-02 18:51:51

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1)

'463389' door thug-girl '463389' door thug-girl

Nepal

Nepal

Chitwan National Park

thug-girl

Op 150 km ten zuitdwesten van Kathmandu ligt het Chitwan National Park. Je kan per binnenlandse vlucht of met de bus gaan. Met de bus is een echte aanrader, want dan kun je genieten van de prachtige natuur. Een bezoek aan het 932 km2 grote park is zeker de moeite waard. Er leven meer dan 50 soorten zoogdieren (tijgers, neushoorns, krokodillen enz.) Die kun je bewonderen door een jungle tocht te maken op een olifant. Verder kun je nog een lekkere Nepalese coctail drinken op een ligbedje aan de rivier en genieten van de zonsondergang.