renefrederick

profiel renefrederick

Naam

Rene Frederick

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

30 juli 2008

Favorieten

Fav. stad

Kopenhagen

Over mij

Als kind van een gemengd huwelijk ben ik al 42 jaar op reis naar en van familie overal ter wereld. Door 15 jaar journalistiek reis ik ook veel zakelijk en sinds 2000 ben ik gespecialiseerd in telecom. Ik vind het super. Nieuwe landen en gebieden bezoeken, leren van andere gewoontes en culturen, genieten van de natuur en omgeving en soms gewoon luieren in de zon. In m'n jeugd fotografeerde ik als hobby, dat is nu steeds minder. Wel maak ik vaak foto's al is het maar als aandenken. Kan ook makkelijk met mijn telefoon(s)...

Mijn Motto

'Aim for the best, prepare for the worst!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Eos 300D

Overige

Canon 18-55 mm en Canon 75-300 telezoom objectief.

 

1 reactie(s) bij "renefrederick"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-17 17:21:21

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'165367' door renefrederick '165367' door renefrederick

TurkijeIstanbul

TurkijeIstanbul

Idyllisch plafond

renefrederick

Het plafond van een van de vele vertrekken in het Dolmabahce paleis in Istanbul waar president Ataturk de laatste bewoner was. Er was geen verlichting in dit verblijf, alleen een prachtig licht doorlatend plafond.

'92356' door renefrederick '92356' door renefrederick

NederlandFriesland

NederlandFriesland

Ree in een veld bij..

renefrederick

Vlak voor het vallen van de avond stond ik nog even buiten de stacaravan van onze buren een sigaretje te roken toen ik opkeek.... Het was eigenlijk net te donker maar de moeite waard.

'165363' door renefrederick '165363' door renefrederick

TurkijeIstanbul

TurkijeIstanbul

Drukte bij afmeren op

renefrederick

Ons hotel Sumahan on the Water had een pendelbootje om gasten naar de stad te brengen. Bij het afmeren aan de overzijde van de Bosporus was het vaak druk en spannend tussen de reguliere veerboten.