minoek

profiel minoek

Naam

Monique Bolk

Reviews

0

Foto's & tips

31

Blogs

0

Lid sinds

25 maart 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Kenia

Fav. stad

Rome

Over mij

Ik ben 26 jaar, reizen is mijn hobby en ik werk op een reisbureau. Ik heb als doel zoveel mogelijk mooie en bijzondere plekjes op de wereld te bezoeken.

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Lumx FX 5

 

2 reactie(s) bij "minoek"

  • profile image comment

    Beste Monique, Helaas hebben we je foto 'O Solemio' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2011-02-28 09:19:33
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-04 16:25:13

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (31)

'302726' door minoek '302726' door minoek

NepalKathmandu

NepalKathmandu

Typisch Nepalees

minoek

Bij de lijkverbranding in Kathmandu zitten deze mannen. Ze zijn gehuld in as en zitten hier. Ze zijn erg fotogeniek, alleen is het erg jammer dat je er een beetje voor moet betalen. Maar ja dat heb je ook wat.

'302773' door minoek '302773' door minoek

Aruba

Aruba

Zonsondergang

minoek

Hier de schitterende zonsondergang op het tropische Aruba. De zonsondergang, de zee en het strand dat is toch een mooie afsluiting van een heerlijke dag op Aruba.

'302761' door minoek '302761' door minoek

Aruba

Aruba

Onderkant zeester

minoek

De onderkant van een zeester, wist niet dat hij er zou uit zou zien van onderen. Hij lag er wel heel mooi bij ;-) Het blijft toch een bijzonder onderwater beestje dat we moeten koesteren.