jpvanham

profiel jpvanham

Naam

pieter vhm

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

10 september 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Mozambique

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

DMC-TZ8

Overige

Panasonic DMW-MCTZ10 Onderwaterhuis + Inon M67 lensadapter

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'480075' door jpvanham '480075' door jpvanham

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Vliegen vanuit El Nid

jpvanham

Zit je in El Nido en ga je liever niet eerst terug naar Puerto Princesa voor je weer naar Manila vliegt? Dan is het misschien een idee om een vluchtje te boeken met ITI Island Transvoyager vanuit El Nido. Reserveren kan via El Nido Boutique & Art Cafe, per mail of op locatie. Het is lastiger om in de richting Manila - El Nido te boeken, omdat dit vliegtuigje in principe voor de dure resorts wordt ingezet, maar in de richting El Nido - Manila zou het geen probleem moeten zijn. Ik had mijn ticket een paar weken van tevoren gereserveerd en het handgeschreven papiertje heeft al die tijd een eigen houtje laatje in het Boutique en Art Cafe gehad. In vergelijking tot de tijd en geld die het kost om vanuit El Nido terug te komen in Manila via Puerto Princesa, is dit zeker een goede mogelijkheid. El Nido airport is bovendien het enige vliegveldje dat ik ken, waar je in een kleine fraaie tuin voor het vliegveldgebouwtje in een hangmat tussen de bomen op je vlucht kunt wachten..

'480074' door jpvanham '480074' door jpvanham

FilipijnenPalawan

FilipijnenPalawan

Jeep of Motorfiets...

jpvanham

Zelf op pad door Palawan? Zit je liever niet in een toeristenbusje en gaat een jeepney niet ver genoeg buiten de gebaande paden? Dan is het misschien een idee om een jeep of motorfiets te huren. Op Palawan zijn in principe geen autoverhuurbedrijven, maar "Pitstop Bike Adventure" verhuurt naast de gangbare Honda's XR en XRM motorfietsen, ook een paar jeeps. Dit kan zowel in El Nido als in Puerto Princesa, waarbij het ook mogelijk is om bijvoorbeeld op te halen in Puerto Princesa en terug te brengen in El Nido.

'363439' door jpvanham '363439' door jpvanham

MozambiqueBazaruto Archipel NP

MozambiqueBazaruto Archipel NP

2 Mile Reef vanaf...B

jpvanham

Een van de vele plekken die Mozambique zo'n wereldklasse bestemming maakt, je kunt hier in de verste verte compleet alleen zijn met je vriendinnetje, genieten van uitzicht en kleuren, maar ook waanzinnig duiken.