jmbdebie

profiel jmbdebie

Naam

René en Jacqueline de Bie

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

1

Lid sinds

14 september 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Kenia

Fav. stad

Masai Mara

Over mij

Wij zijn René en Jacqueline en reizen graag. Liefst daar waar toerisme nog in ontwikkeling is en waar de flora en fauna nog oorspronkelijk is. Wij wonen in Vilsteren en werken in Nederland om onze reizen te kunnen betalen.

Mijn Motto

'Niets van dat geregel vooraf. Laat het maar op ons afkomen. Vrij om te doen wat we willen!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Canon Eos 400D

Overige

Canon F1 en Canon A1

 

3 reactie(s) bij "jmbdebie"

 • profile image comment

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2013-01-19 17:15:44
 • profile image comment

  wat een onvergetelijke ontmoeting.. wow!

  Door Nansje • geplaatst op 2009-01-25 20:36:05
 • profile image comment

  Een onvergetelijke ontmoeting.

  Door jmbdebie • geplaatst op 2008-09-14 11:01:03

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'107455' door jmbdebie '107455' door jmbdebie

Congo KinshasaGoma

Congo KinshasaGoma

Highway in Congo

jmbdebie

Doorgaande weg in Congo. Door de regen verandert de weg in een moddelpoel. Oplossing: vastgelopen (vracht)wagens eruit trekken en modder wegscheppen. De weg ligt door het vele moddenscheppen inmiddels meer dan 2 meter diep. Gelukkig zijn er genoeg helpende handen. Met wat dollars mochten we als eerste (gele mercedes 4x4 truck) over de uitgeschepte weg verder. Oponthoud: halve dag.

'179344' door jmbdebie '179344' door jmbdebie

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

The Big Trek

jmbdebie

Om nooit te vergeten; The Big Treck. Een dag doorgebracht aan de Mara Rivier. Steeds weer komen grote groepen zebra's en gnoe's aan bij de rivier. Nu enig duw en trekken besluiten de beesten rechtsomkeer te maken. Dat gaat zo door totdat de groep zo groot wordt dat terug geen optie meer is. Tenslotte wordt de druk van achteren zo groot dat de gnoes en zebra's de rivier in geduwd worden. Dit gaat met een enorm geweld. Een geweldige ervaring. Let op! Als je dit ook wilt meemaken dan moet je geluk hebben er op het juiste tijdstip te zijn of zoals wij gedaan hebben. Hou het weer en de berichten rondom de Trech in de gaten. Dat kan via internet. Besluit dan als de omstandigheden gunstig zijn op het laatste moment te vertrekken. Wij hebben een all inclusief naar Mombassa genomen (is niet duur) en aldaar de safari in Masai Mara geregeld (is ook niet duur).

'183889' door jmbdebie '183889' door jmbdebie

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

Wildebeast

jmbdebie

Eindeloos lang is het lint van gnoes. Allemaal grazend en lopend in dezelfde richting. Zelfs alle koppend kijkend in dezelfde richting.

Laatste blogs (1)