happynessie

profiel happynessie

Naam

Vanessa Walraven

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

20 september 2007

 

1 reactie(s) bij "happynessie"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-04 15:46:44

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'463434' door happynessie '463434' door happynessie

Australië

Australië

Scenic World Katoomba

happynessie

Katoomba is een heel leuk plaatsje "vlakbij" Sydney. Je hebt er het heel erg toeristische Scenic World, waarmee je de vallei in kan om daar het regenwoud te bekijken. Toen wij er waren regende het en was er een zeer dichte mist, veel toeristen maakten rechtsomkeer bij deze omstandigheden, maar wij zijn toch de vallei in gegaan. Beneden aangekomen, viel het mee met de regen, het drupte iets, en van de mist was ook niet al te veel meer te merken. Ook de busladingen Japanse toeristen waren niet aanwezig. We hadden het hele pad bijna voor onszelf en hebben ons 4 uur beneden vermaakt. Wat nog beter is met dit weer: de kleuren van de bomen zijn dan zo enorm intens! Je kan er dan echt prachtige foto's maken.

'463436' door happynessie '463436' door happynessie

Australië

Australië

Duiken bij Rottnest..

happynessie

De meeste mensen die gaan duiken in Australie doen dat bij het Great Barrier Reef. Maar de westkust is ook heel mooi duiken. Ik heb gedoken rond Rottnest Island, een klein eilandje voor de kust van Perth. Ik heb dit gedaan met de Perth Diving Academy in North Fremantle. Voor $195 (zo'n 120 euro) heb je 2 bootduiken (op 2 verschillende stekken) inclusief volledige uitrusting en lunch. De breiefings zijn er zeer uitgebreid en goed. De wateren zijn er niet zo warm als bij het GBR, dus duik je er met 7mm wetsuits. Het leven onder water is er weer compleet anders dan je op andere stekken rond Australie ziet. Echt een aanrader!