gmeijer

profiel gmeijer

Naam

Gertjan Meijer

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

24 september 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Hong Kong

Over mij

Samen met mijn vrouw veel gereisd.
Reizen is door kinderen iets wat beperkt.
Zijn zeker van plan weer grote reizen te maken met de kinderen!

Mijn Motto

'Reizen is een waardevolle toevoeging op je levenservaring.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

 

1 reactie(s) bij "gmeijer"

  • profile image comment

    Hi Gertjan, een kleine tip. Als je wilt reageren op een reactie van een RR'(st)er klik dan op zijn/haar profielfoto/-naam. Dan kom je uit bij zijn/haar site. Laat daar dan jouw reactie achter. Hij/zij krijgt dan een mailtje dat er een reactie voor hem/haar is geplaatst. RR werkt niet als FB... bij een andermans/vrouws foot krijgen anderen geen mailtje dat er een reactie voor hem/haar is achtergebleven! Groet, Co

    Door Cobinho • geplaatst op 2014-05-15 13:13:59

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'434294' door gmeijer '434294' door gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Sankt Valentin auf de

gmeijer

Sankt Valentin auf der Haide (Italiaans: San Valentino Alla Muta) is één van de Fraktionen van Graun im Vinschgau en telt ongeveer 800 inwoners. Sankt Valentin auf der Haide ligt vlak bij de Oostenrijkse grens en ligt in de Reschenpas in Trentino-Zuid-Tirol. Er is een hoofdstraat, de Via Vittorio Veneto, die de SS40 vanaf Graun im Vinschau (Italiaans: Curon Venosta) verbindt met Mals im Vinschau. (Malles Venosta).

'434295' door gmeijer '434295' door gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Hotel Ortlerspitz in.

gmeijer

Hotel Ortlerspitz. Zuid-Tirol een land met traditie, charme en veel mogelijkheden om uw vrije tijd aangenaam door te brengen. Al vele eeuwen maakt dit land een imposante indruk op de bezoekers en er wordt nog steeds grote waarde gehecht aan de gastvrijheid. Sankt Valentin auf der Haide ligt vlak bij de Oostenrijkse grens en ligt in de Reschenpas in Trentino-Zuid-Tirol. Er is een hoofdstraat, de Via Vittorio Veneto, die de SS40 vanaf Graun im Vinschau (Italiaans: Curon Venosta) verbindt met Mals im Vinschau. (Malles Venosta).

'434297' door gmeijer '434297' door gmeijer

ItaliëPiemonte

ItaliëPiemonte

Kerktoren in...Resche

gmeijer

Reschen am See (Italiaans: Resia) is een dorp in de Italiaanse provincie Bozen-Zuid-Tirol. Het dorp ligt vlak over de Oostenrijks-Italiaanse grens, langs de weg over de Reschenpas, op een hoogte van 1500 meter aan het Reschenmeer, dat naar de plaats vernoemd is. Bij de aanleg van dit stuwmeer kwam een deel van het oorspronkelijke dorp onder water te staan. De kerktoren hebben ze al toeristische attractie nog laten staan.