edithmusch

profiel edithmusch

Naam

Edith Musch

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

10 oktober 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Canada

Fav. stad

San Francisco

Over mij

Gemoedelijk, niet al te avontuurlijk, geen strandganger maar wel een beetje lui typje dat toch wat van de wereld wil zien.

Mijn Motto

'Thuiszitten kan altijd nog!'

 

2 reactie(s) bij "edithmusch"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-10 18:30:16
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-03 17:21:19

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'117899' door edithmusch '117899' door edithmusch

OostenrijkVorarlberg

OostenrijkVorarlberg

Uitkijkje

edithmusch

30 augustus 2008: In Gargellen, Montafon, is de eerste sneeuw gevallen. Het uitzicht vanaf de Schafberghüssli is prachtig.

'465903' door edithmusch '465903' door edithmusch

Canada

Canada

Beren spotten

edithmusch

Aan het einde van de inlet bij Ucluelet ligt een zalmenkwekerij (Hatchery). Dit is uiteraard een walhalla voor beren, je hebt er dus een goede kans om ze te zien. Vanuit Ucluelet rij je terug naar de kruising met het Informatiecenturm, maar nog voor de kruising pak je de laatste weg rechts. Je moet dan nog een heel eind over deze weg tot je bij een viersprong komt en daar staat een heel klein bordje met Hatchery. Hier moet je rechtsaf. Voor de weg die dan volgt hebt je een 4WD nodig of je moet heeeeel voorzichtig rijden, er zitten nogal wat (diepe) kuilen in de onverharde weg. Je komt echt in de middle of nowhere uit, maar opeens ben je bij de kwekerij. Op de weg zie je grote hopen berenpoep liggen, dus je weet dat je goed zit. Wel oppassen: houd afstand! Beste tijd: bij eb. Mooist bij zonsondergang.

'463943' door edithmusch '463943' door edithmusch

Canada

Canada

Pacific Rim National.

edithmusch

Ga je op Vancouver Island naar Pacific Rim National Park, dan is daar ook je National Parks Pass geldig. Schooner Cove is een wandeling van ongeveer een kilometer over houten plankiers en trappen door het regenwoud. Je komt uit op het strand aan het uiteinde van Long Beach. Let op de getijden, bij eb kun je in de rotsen getijdepoeltjes zien met anemonen e.d. Vermijd Tofino, dat is veel te toeristisch geworden. Ucluelet is veel rustiger, maar is zeker in opkomst. Veel Canadezen hebben hier een vakantiehuisje/appartement gekocht dat ze verhuren. Het zijn vaak gloednieuwe onderkomens met goede voorzieningen. Je bent overal twee keer struikelen van de kust. Loop het Wild Pacific Trail, het is niet zo wild als je zou verwachten, maar heeft schitterende uitkijkpunten over de Pacific Ocean.