destinationasia

profiel destinationasia

Naam

jp tuinman

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

15 december 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Italië

Fav. stad

Beijing - Phnom Penh

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'459661' door destinationasia '459661' door destinationasia

NederlandGelderland

NederlandGelderland

De IJssel bij Heerde

destinationasia

Gewoon thuis, aan de IJssel. Waar je op een heldere, koude januari dag een dergelijk plaatje kan schieten. Rust en ruimte aan de rand van de Veluwe.

'292811' door destinationasia '292811' door destinationasia

FinlandLapland

FinlandLapland

Uitzicht rond het...m

destinationasia

Lapland in januari. Huur een dag een sneeuwscooter (zonder gids) en laat je leiden door de verschillende routes door de fantastische Lapse natuur. Deze foto is genomen op de top van de hoogste berg in Ylläs. Het kost even moeite om het laatste steile stuk te bedwingen, zo'n Yamaha weegt nogal wat, maar het uitzicht is zeer de moeite waard!!

'476969' door destinationasia '476969' door destinationasia

MongoliëUlaanbaatar omgeving

MongoliëUlaanbaatar omgeving

Ultieme basic ervarin

destinationasia

Wanneer je in Ulaan Baatar bent is Terelj National Parc eigenlijk een must see. Op zo'n drie uur rijden van de hoofdstad ligt dit park redelijk dichtbij. Boer Bert uit Nederland heeft hier zijn eigen Eco boerderij. Bert is getrouwd met een Mongoolse en runt onder toeziend oog van zijn bejaarde schoonmoeder een eigen boerderij midden in het National Parc. Hij heeft ook zijn eigen kaasmakerij, deze verkoopt hij in Ulaan Baatar waar hij wekelijks komt om zijn kinderen naar school te brengen. Bert heeft 2 gers die hij aan toeristen verhuurt. Tip: ga daar eens een nacht of twee logeren, een onvergetelijke ervaring. Je kunt er mooie wandel en paardrijtochten maken, je eigen ger warmstoken en Bert bereid als je geluk hebt een heerlijke biefstuk met aardappelen en boontjes, maar ook mongools traditioneel eten zal je niet onthouden worden. Rijd voorbij aan de voor toeristen ingerichte gercamps en laat je verrassen door deze eigenzinnige Hollandse boer in een prachtig stukje Mongolië.