claudia29

profiel claudia29

Naam

claudia ordel

Reviews

0

Foto's & tips

2

Blogs

0

Lid sinds

10 december 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Poolgebieden

Fav. land

Frankrijk

Mijn Motto

'met een tent, wat kledingstukken en uiteraard mijn nikon d 80 op zoek naar de mooiste plekjes!'

 

1 reactie(s) bij "claudia29"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-04 16:01:05

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (2)

'465369' door claudia29 '465369' door claudia29

Frankrijk

Frankrijk

Prachtig Frans...plaa

claudia29

Goudargues, ook wel het Venetie van de Gard genoemd. De door de Benedictijner monniken gekanaliseerde beek omgeven door eeuwenoude platanen, die het dorp doorkruist, nodigd de bezoeker uit om hier neer te strijken op een van de vele terarrassen. Er is een mediterrane sfeer waar tot na middernacht en de horeca bedrijven zijn open van maart tot eind oktober. Midden in het dorp komt bronwater aan de oppervlakte, dat door het kanaaltje stroomt. Kristalhelder water wel te verstaan waar u forellen ziet zwemmen. De vlakbij gelegen 12e eeuwse abdijkerk met zijn 2 Lombardische vierkante torens, de oude priorij uit de 12e eeuw en de Chapelle Saint-Michelet uit de 8ste eeuw.

'465367' door claudia29 '465367' door claudia29

Frankrijk

Frankrijk

Le Montevers

claudia29

leuke tip voor de hele familie: met het treintje vanuit Chamonix naar Montenvers, een tandradbaan die loopt naar de gletsjer Mer de Glace van de Mont Blanc. Hij loopt van Hotel de Montenvers station, naar de Mer de Glace, op een hoogte van 1913 m. De gletsjer is 7 km lang en 200 m. diep en beweegt ongeveer 120 m. per jaar. Het is de op twee na langste gletsjer in de Alpen.