annick

profiel annick

Naam

annick erdmann

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

13 september 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Japan

Fav. stad

tokyo

 

1 reactie(s) bij "annick"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 09:39:27

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'480446' door annick '480446' door annick

RuslandSint Petersburg

RuslandSint Petersburg

Leuk en lekker eten i

annick

Op Nevsky prospect zit schuin to het Taleon Imperial Hotel in de kelder van de bontwinkel Elena Fur een Sovjet cafe. Als je binnenkomt waan je je in een Datsja. Het eten is er heerlijk en erg betaalbaar en het personeel is aardig en erg vrolijk. Je kan er diverse Russische gerechten eten en er is ook een bbq waarop dingen bereidt kunnen worden. Op iedere tafel staat een spelletje domino.. Er worden diverse russische bieren getapt en er zijn ook diverse drankjes uit de sovjet tijd te krijgen.

'480468' door annick '480468' door annick

OekraïneNoord Oekraine

OekraïneNoord Oekraine

Reizen met de trein..

annick

Reizen met de trein door Oekraïne is een absolute aanrader. In tegenstelling tot de verhalen die ik in Nederland hoorde was het een fijne en veilige manier van reizen. Omdat het om vaak grote afstanden gaat kan je het beste de nachttrein nemen. Je slaapt in een cabine voor 4 personen. Op iedere wagon is een beheerder bij wie je thee kan krijgen en welke zorgt dat de toiletten redelijk schoon blijven en dergelijke. kaartjes zijn ook heel erg betaalbaar en je leert onderweg leuke mensen kennen. Je krijgt een lakenpakket en je tassen kan je opbergen onder de onderste bedden.

'480467' door annick '480467' door annick

RuslandSint Petersburg

RuslandSint Petersburg

Oudste museum van...R

annick

Kunstkamera is een antropologisch en etnografisch museum in St Petersburg. Het museum is opgezet door Peter de Grote Met het museum, dat in november 1728 werd geopend, wilde Peter de Grote de Russische bevolking dichter bij de wetenschap brengen, de toegang was dan ook de gratis.. Het museum is erg ouderwets wat het erg bijzonder maakt. Je kan het een beetje vergelijken met het tropenmuseum in Amsterdam maar dan een stuk ouderwetser. Ook is er een zaal vol ledematen en foetussen op sterk water (hier moet je wel tegen kunnen want het is vrij heftig vond ik zelf mede omdat sommige baby hoofdjes je aankijken) Hier vind je wek erg veel Nederlandse geschiedenis over de geneeskunde terug. Dit staat ook omschreven op borden in de vitrines (ook in het engels).