Tongasabi

profiel Tongasabi

Naam

Marco de Lange

Reviews

0

Foto's & tips

20

Blogs

0

Lid sinds

15 december 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Botswana

Fav. stad

Londen (ja dat is geen Afrika)

Over mij

Sinds 1994 actief in Zuidelijk Afrika, gewerkt en er gewoond (in Zimbabwe toen het daar nog OK was). Verzorg nu reizen door alle landen in Zuidelijk Afrika en werk vanuit mijn eigen reiservaring.

Mijn Motto

'Minder snelheid en meer genieten, om echt een bestemming te ervaren moet je er langer verblijven en niet alleen langs reizen!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

300D

Overige

Sigma 70-200 F2.8 APO EX DG Canon EFS 17-85 IS En vroeger: Canon T60, AE1 en een rits lenzen.

 

2 reactie(s) bij "Tongasabi"

  • profile image comment

    Beste Marco de Lange, Helaas hebben we je foto 'kamperen bij third bridge' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door REDACTIE • geplaatst op 2013-03-15 09:22:15
  • profile image comment

    Hoi Marco, ik wilde je even complimenteren met je erg fraaie foto's! Sinds 15 december al lid en nu pas foto's? We zijn heel benieuwd naar de rest, maar het beloofd veel goeds als ik die eerste platne van je zie! Veel plezier hier! groeten Gerwin p.s. oh ja, het is beter als je op iemand wilt reageren dat je dan op zijn/haar/hun naam klikt en dan een boodschap achterlaat op de homepage.

    Door Marjan • geplaatst op 2009-06-29 16:14:04

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (20)

'189456' door Tongasabi '189456' door Tongasabi

BotswanaSerowe

BotswanaSerowe

Zebra's @ Khama Rhino

Tongasabi

De Khama Rhino Sanctuary in Botswana is een klein en onderschat park. Vergeleken met Moremi en Chobe komen hier maar weinig toeristen. Het is een prima plek om mooie foto's te maken en met namen neushoorns te zien. Er zijn ook andere dieren, diverse antilopen en ook luipaard. Deze zebra's zijn een en al inter actie met elkaar. Let b.v. op de oren van de achterste, die staan op ruzie met z'n voorganger.

'189468' door Tongasabi '189468' door Tongasabi

BotswanaSerowe

BotswanaSerowe

Meer Zebra's @ Khama

Tongasabi

Zelfde locatie en meer Zebra's, ben even kwijt of dit uit dezelfde groep is als de andere foto waarbij de hele familie van rechts naar links uit beeld aan het lopen is.

'383043' door Tongasabi '383043' door Tongasabi

BotswanaKalahari

BotswanaKalahari

Jakhals Central...Kal

Tongasabi

Jakhals in de Central Kalahari ( game reserve) Botswana. Locatie is Deception Valley waar je prima met een 4x4 en self drive reis naar toe kunt reizen. In de Kalahari zul je veel jakhalzen zien.