Patch

profiel Patch

Naam

Patrick Verbeeten

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

27 september 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Cuba

Fav. stad

Havana

Mijn Motto

'Het leven bestaat maar uit 1 ding; Genieten!!'

 

1 reactie(s) bij "Patch"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-04 15:22:31

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'464773' door Patch '464773' door Patch

Cuba

Cuba

Trip naar Trinidad.

Patch

Vanuit Varadero wilden wij naar Trinidad echter 6 uur in de bus of huurauto zagen wij niet echt zitten. Niet echt goedkoop maar we besloten om met een helikopter naar trinidad te vliegen. Deze oude Russische legerhelikopter met alternatieve airco {deuren open) bracht ons naar de gebergtes met buiten Trinidad. In de mooiste natuur hebben we een jungletocht gemaakt. Wij besloten met de gids een tocht door een waterval naar beneden te maken. 1 woord....adembenemend!!! Jammer dat we geen waterdichte camera bij ons hadden want elke minuut deed zich een geweldig fotomoment voor. Vervolgens met een legertruck naar trinidad voor een tour door de stad en weer met de helikopter terug. Unieke ervaring!!

'464772' door Patch '464772' door Patch

Cuba

Cuba

Jeepsafari??

Patch

Hallo Cuba-gangers. Indien je kiest voor een jeepsafari vanuit Varadero raad ik je aan om voor 30 CUC extra een privejeep te nemen. Je rijdt dan zelf en hoeft geen rekening te houden met anderen. De tour door het binnenland is geweldig, zeker als je zelf rijdt.

'464775' door Patch '464775' door Patch

Cuba

Cuba

Neem iets mee!!

Patch

Waar je ook in Cuba komt, je kunt iedereen en met name kinderen blij maken met de kleine spullen. Neem vanuit NL al wat dingen mee zoals zeepjes, pennen of potloden, kleding enz. Het maakt niet zo heel veel uit wat het is. Er is vaak overal behoefte aan. Ik heb een jochie van ongeveer 6 jaar op zijn blote voeten, over een grindpad, achter onze jeep zien rennen. Dit alles voor een stuk zeep. Tranen in m'n ogen toen ik zijn blijdschap zag............ombetaalbaar!!!