Niels

profiel Niels

Naam

Niels van den Broek

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

11 oktober 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Tibet

Over mij

Frisse, jonge en reislustige jongeman, die graag plaatjes schiet van de meest bijzondere momenten. Dit zowel in het kikkerlandje als in verre exotische oorden. Vaak zijn deze mooie momenten te vinden op plaatsen waar de meeste mensen vergeten te kijken.

Mijn Motto

'Plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

350D

 

2 reactie(s) bij "Niels"

  • profile image comment

    Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2013-01-10 18:30:41
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-04 15:20:53

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'464132' door Niels '464132' door Niels

Mexico

Mexico

Leuke stad!

Niels

Mocht je ooit in Mexico belanden: ga zeker naar San Christobal de las Casas! Dit is een van de mooiere plekken waar je in Yucatan kan verblijven. In deze stad is iedereen welkom: ga lekker zitten op een terrasje of ga lekker wat drinken in een lokale kroeg. Je kan in deze stad genieten van de vele kleurrijke kerken, locale hapjes (pas wel op!), locale mensen, spullen van de straatverkopers en de omgeving.

'141029' door Niels '141029' door Niels

AustraliëQueensland

AustraliëQueensland

Moran's Falls

Niels

Wauw! Moran's Falls (80m hoogte) in het Lamington National Park beneemd je de adem.

'464010' door Niels '464010' door Niels

Tibet

Tibet

Hoogte

Niels

Een ding wat erg belangrijk is, als je Tibet bezoekt: Doe het rustig aan!!! Door de grote hoogte overschat je je kunnen veel te snel! De eerste week in Tibet is het dan ook meer laten dan doen. Rustig door de straten en steegjes dwalen is dan een zeer goede tijdsbesteding. Maar ga zeker geen heftige trips maken als je er net bent: hoogteziekte kan fataal aflopen!