Nadine

profiel Nadine

Naam

Nadine Lucas

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

20 september 2007

 

2 reactie(s) bij "Nadine"

  • profile image comment

    Wow! Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 3 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen? Groetjes Wouter

    Door woutercello • geplaatst op 2012-05-01 10:53:41
  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 09:53:05

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'464025' door Nadine '464025' door Nadine

Laos

Laos

Monniken en reptielen

Nadine

Sta eens een keer vroeg op. Zet je wekker om 5 uur en zorg dat je tussen half 6 en 6 ' s ochtends de straten van Luang Prabang verkent. Het is een plaatje. Je ruikt de versgekookte rijst en ziet hele families langs de straat verzamelen om gezamelijk hun rijst en ander voedsel uit te delen aan de honderden monniken die voorbij lopen. De zon breekt langzaam door, schitterend moment om prachtfotos te maken en de echte sfeer van laos te proeven. Wanneer de monniken hun eten hebben opgehaald ruimt iedereen snel alles op en start de werkdag. Wandel gewoon dor het stadje overal zie je verschillende markten, van groenten tot vis, vlees en reptielen. En het mooiste is dat ik toen de enige blanke was die er rond liep, en dat waarderen ze. Met handen en voeten maak je nieuwe vrienden en proef je gefrituurde kakkerlakken en sprinkhanen. DOEN!

'463573' door Nadine '463573' door Nadine

Oman

Oman

Walvishaaien

Nadine

Vraag of je op de PDO club binnen mag komen als toerist. Deze club is voor expats die uit nederland, engeland en duitsland komen en hier voor Shell werken. Hier kunnen expats gezamelijk hangen en groeperen. Maar hier is ook een boot/duikclub en tennisclub. Expats wonen hier al wat langer en kunnen je de fijne geheimpjes vertellen van Oman. En wie weet kun je een dagje met een van de expats met de boot uitvaren en een schitterende duik nemen bij het mini eiland vlak bij de club waar verschillende soorten haaien zwemmen en je zelfs de walvishaai kunt tegenkomen. Maar ook zul je schitterende vissen, morenen, koraal en zeeschildpadden zien. En wie weet zelfs de wilde dolfijnen. Kortom het is hier echt nog een paradijs.

'463567' door Nadine '463567' door Nadine

Botswana

Botswana

Okavango Delta

Nadine

Schitterende plek om even een heel ander stukje van Botswana te zien. Hier kun je mooie wandelsafari's, kano-safari's en bootsafari's maken. De wandelsafari's zijn een absolute aanrader. Dan pas besef je dat je als mens maar een mier bent in deze schitterende wildernis. Leer de sporen herkennen, houdt rekening met de windstanden zodat leeuwen, luipaarden en ander groot wild je niet ruiken. Loop tussen de olifanten en giraffen. Ruik de echte frisse afrikaanse lucht. Voel je een met de natuur. Fantastischer kan niet. Weg van alle verkeersdrukten, files, gestresste mensen. Gewoon puur "Ik en de natuur."