Madelon

profiel Madelon

Naam

Madelon Oostwoud

Reviews

0

Foto's & tips

5

Blogs

0

Lid sinds

13 september 2007

 

1 reactie(s) bij "Madelon"

  • profile image comment

    Beste Reisreporter, Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters. Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters! Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina. Veel plezier met reageren! Webmaster Reisreporter

    Door Saphira • geplaatst op 2008-06-05 10:45:07

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (5)

'464997' door Madelon '464997' door Madelon

Portugal

Portugal

Mooi stadje en...bijz

Madelon

Monchique is een heel mooi dorp in Zuid-Portugal. Stop onderweg vlak voor Monchique bij Parc Omega. Het is een bijzonder initiatief van Engelse eigenaars, om dieren uit dierentuinen waar ook ter wereld die moeten verhuizen op te vangen. De dieren krijgen de vrijheid, de mensen lopen binnen hekken en netten. Voor wie nooit meer een voet in Artis of Blijdorp wil zetten: bezoek Parc Omega !

'464358' door Madelon '464358' door Madelon

Ghana

Ghana

Gastvrij en prachtig,

Madelon

Senchie Riverside Resort bij Akosombo. Dan op zondag een tocht over het Voltameer naar Dodi Island met de Dodi Princess. Zij vaart alleen op zondag. Lake Busomtwi. Kumasi: de Asantahene komt iedere zesde zondag uit zijn paleis om met de chiefs te praten. Een uniek schouwspel. Probeer je bezoek aan Ghana zo te plannen dat je het meemaakt. Busua Beach, African Rainbow Hotel en anders the Green Turtle Inn in Dixcove. En geniet in Ghana vooral van de prachtige natuur en de vriendelijke bevolking !

'464995' door Madelon '464995' door Madelon

Italië

Italië

Fietsen in Rome

Madelon

Een scooter huren? Huur liever een fiets ! De fietsverhuur zit o.a. bij de metro-ingang naast de Spaanse trappen. Neem een copie van je paspoort mee. Vergeet niet een fietsslot te lenen of te huren, want anders kun je nergens je fiets wegzetten. Het slotje dat je meekrijgt is van een belabberde kwaliteit, dus als je zeker wilt zijn van een dief-'proof' slot, neem je je eigen mee uit Nederland..... Een ritje rondom het Vaticaan per fiets is een aanrader: er loopt een weg rondom je met auto of taxi niet kunt nemen, zo krijg je ook de achterkant te zien, en merk je hoe klein het is.