Henkie

profiel Henkie

Naam

Henk Egbertzen

Reviews

0

Foto's & tips

3

Blogs

0

Lid sinds

28 juni 2008

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (3)

'72741' door Henkie '72741' door Henkie

NederlandGelderland

NederlandGelderland

Lekker thuis?

Henkie

Natuur is overal, dus waarom zou je er geen gebruik van maken in je eigen tuin. Op reis in je eigen tuin kan soms ook heel ontspannend werken, om zo weg te dromen over verre landen die in dromen voor iedereen bereikbaar zijn.

'75699' door Henkie '75699' door Henkie

NederlandGelderland

NederlandGelderland

Floris

Henkie

Doornenburg is een dorp in de Nederlandse gemeente Lingewaard in de provincie Gelderland, ten zuiden van Huissen met 2797 inwoners (per 1 januari 2006). Het dorp ligt op de splitsing van de Rijn in het Pannerdensch Kanaal en de Waal. Door deze strategische ligging op de splitsing tussen de twee rivieren is Doornenburg vooral bekend om Kasteel Doornenburg. Hier is destijds de televisie-serie Floris opgenomen. een ideale plaats om op vakantie te gaan in eigen land vriendelijke groeten Henk

'73374' door Henkie '73374' door Henkie

OostenrijkSalzburg

OostenrijkSalzburg

Dachstein

Henkie

Het Dachsteinmassief ligt 45 kilometer ten zuidoosten van Salzburg, de hoofdstad van het Salzburgerland. De top van de Dachstein bevindt zich op 2995m hoogte en is daarmee de hoogste en de meest oostelijke top van De Salzburger Alpen. Gevolgd door de Hochkönig (2941m) en de Watzmann (2713m), die zich op Duits grondgebied bevindt. De Dachstein is niet alleen de hoogste top van de Salzburger Alpen maar tevens ook die van de streek Salzkammergut, wat zich uitstrekt van Bad Ischl tot Ramsau. Hallstatt is de hoofdplaats van Salzkammergut, gelegen aan de bekende Hallstattersee. De zuidelijke oevers van de Hallstattersee liggen direct aan het Dachsteinmassief en het is ook niet zo verwonderlijk dat het meer, met de besneeuwde Dachstein op de achtergrond, een toeristisch aantrekkelijk gebied is. 's Zomers is er vooral waterrecreatie op het meer, en 's winters is de berg een geliefd wintersportgebied.